Έσπασε την κατάρα ο Ντε Βινσέντι

19:37 10/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 1-0 την Ξάνθη με γκολ του Ντε Βισέντι και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το ματς

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε πιο δυναμικά στο παιχνίδι και κατάφερε με τη συμπλήρωση 10 λεπτών αγώνα να προηγηθεί, μετά από προσπάθεια του Ντε Βινσέντι. Ο Αργεντινός παρουσίασε για ακόμη μια φορά τα ένστικτα σκόρερ που διαθέτει, ενώ και στη συνέχεια η παρουσία του ήταν άκρως θετική, αφού ήταν πρωταγωνιστής

κάθε επιθετικής προσπάθειας της ομάδας του.Η Ξάνθη από την άλλη πλευρά, δεν κατάφερε να αντιδράσει μετά το γκολ που δέχτηκε, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού παρέμεινε ίδια, με τους γηπεδούχους να διατηρούν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τους ακρίτες να μην βρίσκουν διαδρόμους για να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Φεγκρούς.Το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Λιαχούδη, βρήκε τους Ηπειρώτες να πανηγυρίζουν την 3η νίκη τους στο πρωτάθλημα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς (70' Κεϊτά), Ντε Βινσέντι (82' Βίλα), Γεωργίου, Κοροβέσης, Ίλιτς (91' Γιάκος).

Ξάνθη (Νίκος Κωστένογλου): Λοντίγκιν, Φλίσκας, Βάλλας, Βασιλακάκης, Μαρκόφσκι, Κομεσίδης, Καζούμπα (46' Νάκα), Γκατσολάρι (46' Γούτας), Μάνταλος, Τριάδης, Ονουάτσι (72' Κούτεβ).

Keywords
Τυχαία Θέματα