Ισπανία: Θέλει να μείνει στο θρόνο

14:59 29/5/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά τις κατακτήσεις των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων το 2008 και το 2012 αλλά και την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2010 στη Ν. Αφρική, νομιμοποιείται να αποκαλείται η μεγαλύτερη δύναμη στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Με αρχιτέκτονα τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε και ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης είναι το μεγάλο φαβορί για να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης. Είναι μία ομάδα με λιγοστές αδυναμίες, τεράστιες αρετές, μεγάλη αυτοπεποίθηση αλλά και με ένα κίνητρο πολύ διαφορετικό από τις υπόλοιπες. Τη διατήρηση του θρόνου της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας.

id="yui_3_16_0_1_1401363810403_6171" > Αυτή θα είναι η 14η φορά που θα συμμετάσχει στην κορυφαία διοργάνωση και μάλιστα θα είναι και η 10η συνεχόμενη. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που δεν θα τον ήθελε στο ρόστερ της οποιαδήποτε ομάδας, δεν υπάρχει τριάδα στην μεσαία γραμμή με τόσο δυνατά ονόματα (Τσάβι, Ινιέστα, Τσάβι Αλόνσο), είναι πλήρης χωρίς να υστερεί σε κάποια γραμμή, όμως πολλοί πιστεύουν πως ήρθε η ώρα να αφήσει λίγο χώρο και για τους ανταγωνιστές της. Η Εθνική Ισπανίας θα πρέπει να ανταποκριθεί στις τεράστιες απαιτήσεις του ποδοσφαιρικού φίλαθλου κοινού και όχι μόνο να φτάσει μέχρι τον τελικό αλλά να το κάνει και με το δικό της ξεχωριστό στυλ στήνοντας σε κάθε της παιχνίδι και μία εκθαμβωτική παράσταση.

Ο Σταρ

Δύσκολο να ξεχωρίσεις τον αστέρα των αστεριών, τον παίκτη που βρίσκεται ένα επίπεδο πάνω από όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιρικούς υπερήρωες. Δείτε περισσότερα εδώ:

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > AEK365