Ιπτάμενη η Κυριακοπούλου

22:12 15/2/2015 - Πηγή: AEK365

Μπήκε στον αγώνα της στα 4.40 μ. και χρειάστηκε να κάνει δύο άλματα. Συνέχισε με χαρακτηριστή ευκολία στα 4,60 μ. όπου ανέβηκε πολύ υψηλότερα από ότι ήταν τοποθετημένος κι έπειτα έδειξε πως είναι έτοιμη να τα βάλει με τα 4,73 μέτρα.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου μπορεί να μην κατάφερε να πετύχει νέο πανελλήνιο ρκεόρ, όμως, στο φινάλε του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο ΣΕΦ έδειξε ότι διανύει μια από τις καλύρερες αγωνιστικά σεζόν της καριέρας της. Μάλιστα το τρίτο της άλμα στα 4,73 μ. ήταν αρκετά καλό, καθώς ανέβηκε ψηλά.

Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη θα αναχωρήσει την Τρίτη για Στοχκόλμη όπου την Πέμπτη θα συμμετάσχει στο γνωστό μίτνγκ και δύο μέρες μετά, θα είναι παρούσα στη διοργάνωση του Μπέρμιγχαμ.


«Αυτή είναι η καλύτερη αγωνιστική χρονιά μου. Είμαι σταθερή, ξεκινάω ψηλά, έχω συνηθίσει τα κοντάρια μου», παραδέχθηκε η Κυριακοπούλου. «Αν δεν πατούσα πολύ μέσα, θα μπορούσα να κάνω το ρεκόρ σήμερα. Ενοιωθα τα κοντάρια μαλακά και αυτό δεν με βοηθούσε να ανέβω ψηλά», είπε η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ, που είναι σίγουρο πως στο άμεσο μέλλον θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει ακόμη ψηλότερα. Η Κυριακοπούλου έχει κάνει φέτος τρεις αγώνες, τους οποίους ολοκλήρωσε με άλματα πάνω από τα 4,60 μέτρα.


Ο αγώνας του επί κοντώ, όμως, είχε ενδιαφέρον και στα χαμηλότερα ύψη. Η Στέλλα Λεδάκη και η Λορέλα Μάνου βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα και έδειξαν πως το όριο των 4,50 μ. για συμμετοχή στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα είναι εφικτό και για τις δύο. Η Λεδάκη ξεπέρασε 4,40 μ. και πέτυχε φετινό ρεκόρ και έπειτα απέτυχε στα 4,50 μέτρα. Η Μάνου μετά τα 4,35 μ., που είναι φετινό ρεκόρ έκανε ένα άκυρο άλμα στα 4,45 μ. και δύο στα 4,50 μέτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα