Ιωάννου: Οριακό το ματς με Πλατανιά

17:25 17/12/2013 - Πηγή: AEK365

Τα συνεχόμενα αποτελέσματα χωρίς νίκη για τον Παναιτωλικό, κάνουν κάτι παραπάνω από αναγκαίο το τρίποντο κόντρα στον Πλατανιά, για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Αυτό, πιστεύει και ο Ηλίας Ιωάννου, με δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova.

Ο Έλληνας επιθετικός στάθηκε και στην στήριξη του κόσμου της ομάδας του Αγρινίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Είναι ένα παιχνίδι μέσα στην έδρα μας, έχουμε τα τελευταία παιχνίδια που δεν έχουμε

πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης ,μας λείπουν πάρα πολύ το θέλουμε και εμείς και στο ψυχολογικό κομμάτι τους χρειαζόμαστε. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως και όλα. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, το κόσμο να δείξουμε μεγαλύτερο ζήλο και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που χρειάζονται και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και θέλω να νιώθω θετικά πως θα τους πάρουμε».

Για το αν θέλει το γήπεδο να είναι φρούριο: «Θέλουμε να είναι φρούριο αλλά δεν μένουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ στο αν εντός έδρας η ομάδα είναι φρούριο ή όχι γιατί έχουμε και εκτός έδρας και είναι πολύ σημαντικό να έχουμε καλή εικόνα να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε βαθμούς. Αυτό που εμείς χρειαζόμαστε σε αυτό το εντός έδρας είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα