«Ήμασταν πεθαμένοι και… αναστηθήκαμε»

19:46 24/8/2013 - Πηγή: AEK365

Καθημερινά στο e-mail του aek365 φτάνουν πολλές φωτογραφίες σας. Από τις «κιτρινόμαυρες» εξορμήσεις σας στις παραλίες, από ταξίδια με εξωτικούς προορισμούς, από απλές στιγμές της καθημερινότητάς σας, της οποίας η ΑΕΚ είναι αναπόσπαστο κομμάτι. Όμως, πριν από τρεις μέρες μας ήρθε μια φωτογραφία -τουλάχιστον- ιδιαίτερη. Πρωταγωνιστής της ήταν ένας οπαδός της ομάδας που αποφάσισε να χαράξει ανεξίτηλα πάνω στο σώμα του το πρόσωπο του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Στο εξωτερικό έχουμε δει κατά καιρούς πολλές ανάλογες περιπτώσεις φιλάθλων που κάνουν τατουάζ προπονητές, παίκτες, σύμβολα ομάδων, κύπελλα που κατακτήθηκαν από αυτές (ή ακόμη και κύπελλα που... βιάστηκαν να προδικάσουν ότι θα κατακτηθούν), όμως ακόμη και για τα εκτός συνόρων δεδομένα, η επιλογή ενός προέδρου για το σχέδιο ενός τατουάζ δεν είναι συνηθισμένη. Πόσο μάλλον για τα ελληνικά. Κάτι που αποδείχθηκε τάχιστα, αφού από τη στιγμή που δημοσιεύθηκε η φωτογραφία στο aek365 δεν χρειάστηκαν παρά λίγα λεπτά για να κατακλίσει -ως θέμα- το διαδίκτυο.

Μάλιστα, ήταν πολλοί αυτοί που παρουσιάστηκαν δύσπιστοι σχετικά με το κατά πόσο η φωτογραφία ή το ίδιο το τατουάζ είναι αληθινά. Και, σίγουρα, όσοι δεν ανήκαν σε αυτή την κατηγορία είχαν πολλές απορίες σχετικά με την ταυτότητα αυτού του ανθρώπου, αλλά και τους λόγους που τον ώθησαν να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση. Το aek365 επικοινώνησε με τον «πρωταγωνιστή» της φωτογραφίας. Το όνομά του είναι Σπύρος Ντάικος. Μόνιμος κάτοικος Σαντορίνης, εργαζόμενος σε εστιατόριο και φανατικός ΑΕΚτζής. Όσο για τα αίτια που τον έσπρωξαν να κάνει αυτό το τατουάζ, δεν ήταν τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από την απίστευτη πίκρα που -όπως και κάθε οπαδός της ΑΕΚ- δεν μπορούσε να αντέξει. Μια πίκρα που τον οδήγησε να κάνει μιλώντας με τους φίλους του κάτι σαν... τάμα για την επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη στην διοίκηση της Ένωσης...

-Η φωτογραφία με το νέο σας τατουάζ έκανε τον γύρο του διαδικτύου και σχολιάστηκε αρκετά. Πώς το αποφασίσατε; Τι ήταν αυτό που σας έκανε να χαράξετε το πρόσωπο του Δημήτρη Μελισσανίδη πάνω στο σώμα σας;

«Ήμασταν πεθαμένοι και μας ανέστησε. Η ΑΕΚ είναι η αρρώστια μας. Πήγα να πεθάνω όταν έπεσε η ομάδα. Ήμουν στη δουλειά και μόλις μπήκε το αυτογκόλ του Μπουγαϊδη, γονάτισα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ όρθιος. Τα παράτησα όλα και έφυγα! Και ήρθε αυτός ο άνθρωπος να αναστήσει την ομάδα και εμάς μαζί. Τον Μελισσανίδη τον ξέρουμε. Ξέρουμε όταν ήταν και πάλι στην ομάδα τι πέτυχε. Θα κάνει την ΑΕΚ πάλι μεγάλη και θα μας φτιάξει και το γήπεδο. Αυτός ο άνθρωπος πλέον είναι πατέρας όλων μας. Το έλεγα από εκείνη την περίοδο, όταν έπεσε η ομάδα, ότι αν μπει ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ, θα πάω να κάνω τατουάζ τη φωτογραφία του. Όλοι μου λέγανε "είσαι τρελός". Όμως μόλις έμαθα ότι μπήκε δεν το σκέφτηκα. Πήγα, έκανα το τατουάζ και μετά είπα στην κόρη μου να με βγάλει μια φωτογραφία και να την στείλει στο aek365».

-Το τελικό σχέδιο πως προέκυψε;

«Πήγα σε ένα μαγαζί εδώ (σ.σ.: στην Σαντορίνη) που κάνει τατουάζ και το φτιάξαμε μαζί το σχέδιο. Τους αετούς τους είδα από το πούλμαν της ομάδας, που λέει και το «Ερχόμαστε». Αποφάσισα να κάνω έναν συνδυασμό, τους αετούς με μια φωτογραφία του Μελισσανίδη. Στην αρχή ήθελα να διαλέξω μια που να είναι με το πούρο, αλλά τελικά επέλεξα αυτή».

-Στη φωτογραφία που μας στείλατε ίσα που διακρίνεται ότι είχατε ήδη άλλο ένα τατουάζ σχετικό με την ΑΕΚ.

«Είχα ήδη ένα με το σήμα της ομάδας στο μπράτσο. Αυτό ήταν το δεύτερο. Και θα κάνω και τρίτο. Έχω αποφασίσει ήδη ότι μόλις παρουσιαστούν τα σχέδια του νέου γηπέδου, θα πάω να κάνω ένα με το γήπεδο σε όλη μου την πλάτη. Είπαμε, η ΑΕΚ είναι αρρώστια».

-Να μη ρωτήσω αν έχετε πάρει εισιτήριο διαρκείας...

«Φυσικά και έχω πάρει, κι ας μένω στη Σαντορίνη. Αφού είπαμε: είμαστε τρελοί με την ομάδα. Έχουμε τα τρεχάματά μας, έχουμε τις δουλειές μας, αλλά το πρώτο πράγμα που κάνω όταν γυρίζω σπίτι είναι να ανοίξω το λάπτοπ για να μπω στο aek365, να διαβάσουμε τα νέα της ομάδας. Πιστεύω ότι πλέον όλα θα είναι ευχάριστα, ότι πήραν τα πράγματα τον δρόμο τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα