Πήρε αυτό που ήθελε η Χέρτα

18:28 24/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 3η αγωνιστική

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ολυμπιακό Στάδιο

Κακό παιχνίδι στο Βερολίνο με τη Χέρτα τελικά να παίρνει τη νίκη. Λίγες οι φάσεις με το γκολ που έκρινε το ματς

στο 74ο λεπτό με σουτ του Ράμος που δεν άφησε περιθώρια στον Άντλερ.

ΧΕΡΤΑ Β.: Κραφτ, Πέκαρικ, Λάνγκαμπ, Μπρουκς (23'Ναϊμάγερ), Ν.Σουλτς, Λούστενμπέργκερ, Χοσογκάι. Αλαγκουί (63'Ρόνι), Μπαουμγιόχαν, Μπεν-Χατίρα (87'Βάγκνερ), Ράμος.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Άντλερ, Ντικμάιερ, Σόμπιτς, Βέστερμαν, Λαμ (89'Ταχ), Αρσλάν, Μπαντέλι (86'Καλχάνογλου), Μπάιστερ (89'Γιρατσεκ), Φαν ντερ Φάαρτ, Ζούα, Ρούντνιεφς.

ΑΝΟΒΕΡΟ-ΣΑΛΚΕ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: HDI-Arena

Ακόμα την πρώτη της νίκη ψάχνει η Σάλκε που γνώρισε ήττα με 2-1 από το Ανόβερο και μετά από τρεις αγώνες έχει μόλις έναν βαθμό. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους καθώς στο 14' ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι εις βάρος τους και απέβαλε τον Χέβεντες. Ο Χούζτι σημάδεψε σωστά και έκανε το 1-0 για το Ανόβερο. Πριν βγει το ημίχρονο οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ όταν στο 42' ο Ντιούφ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η αντίδραση της Σάλκε ήρθε στο 55' με τον Σαλάι να μειώνει. Στο 74' το Ανόβερο έμεινε με δέκα όταν αποβλήθηκε ο Χούζτι αλλά στο 86' αποβλήθηκε και ο Φουχς της Σάλκε.

ΑΝΟΒΕΡΟ: Ζίλερ, Σακάι, Μαρσέλο, Σανέ, Ποκονιόλι, Αντρέασεν (78'Σμίντεμπαχ), Πριμπ, Στιντλ, Χούζτι, Μ.Ντιούφ (93'Χαγκουί), Σόμπιετς (72'Για Κόναν).

ΣΑΛΚΕ: Χίλντεμπραντ, Χούγκλαντ, Μάτιπ, Χέβεντς, Φουχς, Νόιστρέντερ (80'Μέγερ), Γκορέτζκα (38'Σαντάνα), Τζ.Τζόουνς, Κλέμενς (83'Μπαρνέτα), Ντράξλερ, Σαλάι.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: 4-2

ΓΗΠΕΔΟ: BayArena

Φουριόζα έχει μπει στο πρωτάθλημα η Λεβερκούζεν η οποία επικράτησε με 4-2 της Γκλάντμπαχ κάνοντας το 3-3. Οι "ασπιρίνες" άνοιξαν το σκορ στο 23' με το εύστοχο χτύπημα του Κίσλινγκ το οποίο σφύριξε ο διαιτητής για χέρι του Αράνγο μέσα στην περιοχή. Πέντε λεπτά μετά ήρθε το 2-0 με κοντινό σουτ του Σαμ. Η Γκλάντμπαχ μπήκε εντυπωσιακά στο δεύτερο μέρος. Μείωσε στο 54' με τον Στρανζλ και κατάφερε να ισοφαρίζει στο 57' με τον Αράνγο. Η Λεβερκούζεν όμως αντέδρασε και στο 61' πήρε και πάλι προβάδισμα όταν ο Σαμ έγραψε το 3-2. Ο Κάστρο στο 72' σφράγισε τη νίκησε της ομάδας του πετυχαίνοντας το τέταρτο της γκολ.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λίνο, Χίλμπερτ (62'Ντονάτι), Τοπράκ, Σπάχιτς, Μπένιτς, Ράιναρτζ, Μπέντερ, Κάστρο, Σαμ, Σον (88'Κρούσε), Κίσλινγκ (82'Χέγκελερ).

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Τερ Στέγκεν, Γιάντσκε, Στρανζλ, Άλβαρο Ντομίνγκες, Ντεμς, Κράμερ, Τσάκα (75'Γιουνές), Χέρμαν (86'Ντε Γιόνγκ), Αράνγο (74'Χργκότα), Ράφαελ, Κρούσε.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Allianz Arena

Δυσκολεύτηκε η Μπάγερν απέναντι στη Νυρεμβέργη αλλά τελικά επικράτησαν με 2-0. Οι Βαυαροί πίεσαν και στο 33' είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν κέρδισαν πέναλτι. Ο Αλάμπα όμως, ο οποίος το εκτέλεσε, δεν κατάφερε να "νικήσει" τον Σέφερ. Η πίεση συνεχίστηκε και στην επανάληψη με το γκολ να έρχεται τελικά στο 69ο λεπτό με κεφαλιά του Ριμπερί. Στο 78' ο Ρόμπεν σφράγισε τη νίκη των Βαυαρών κάνοντας το 2-0

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ, Ρόμπεν, Γκέτσε (68'Κρόος), Τιάγκο (62'Μίλερ), Ριμπερί (80'Σακίρι), Μάντζουκιτς.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Σέφερ, Τσάντλερ, Νίλσον (35'Νταμπάνλι), Πόγκατετζ, Πινόλα, Σταρκ, Μπάλιτς, Φέουλνερ (72'Φραντς), Πλάτενχαρντ (75'Κιγιοτάκε), Ντρμιτς, Γκίντζεκ.

ΧΟΕΦΕΝΧΑΪΜ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: 3-3

ΓΗΠΕΔΟ: Rhein-Neckar Arena

Εξαιρετικό ματς με έξι γκολ και τρεις κόκκινες ανάμεσα σε Χόφενχαϊμ και Φράιμπουργκ με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 3-3. Μόλις στο 9ο λεπτό η Χόφενχαϊμ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σοργκ στο Φόλαντ. Ο Σαλίχοβιτς το εκτέλεσε και άνοιξε το σκορ. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών όμως χαστούκισε τον Σούστερ και αποβλήθηκε. Με παίκτη παραπάνω η Φράιμπουργκ ανέβηκε και μόλις στο 13' κατάφερε να ισοφαρίσει χάρη στο γκολ του Σοργκ. Η Χόφενχαϊμ αντέδρασε και στο 25' πήρε εκ νέου προβάδισμα χάρη στο γκολ του Φόλαντ όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν και πάλι την απάντηση με τον Γκουέντε να ισοφαρίζει τέσσερα λεπτά μετά. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε καθώς αποβλήθηκε με δεύτερο κίτρινη ο Κοκέλιν της Φράιμπουργκ. Στο 65' οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν με τον Φρέις και να πάρουν προβάδισμα για πρώτη φορά στο ματς. Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε στο 77' με τον Στρομπλ να κάνει το 3-3. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Μεχμέντι της Φράιμπουργκ.

ΧΟΕΦΕΝΧΑΪΜ: Κάστεελς, Μπεκ, Άμπραχαμ, Βέστεργκααρντ, Τζόνσον, Πολάνσκι (72'Σίπλοκ), Σαλίχοβιτς, Φόλαντ, Φιρμίνιο, Ελιουνούσι (33'Στρομπλ), Μοντέστε.

ΦΑΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Μούιτζα (83'Χέφλερ), Ντιανέ (75'Κρμας), Γκίντερ, Σοργκ, Σμιντ, Σούστερ, Φερνάντες, Κοκελίν, Φρέις, Γκουεντέ (72'Μεχμέντι).

ΜΑΪΝΤΖ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Coface Arena

Τρία στα τρία για την εξαιρετική Μάιντζ η οποία επικράτησε με 2-0 της Βόλφσμπουργκ. Μοιρασμένο το πρώτο μέρος με λίγες φάσεις. Στην επανάληψη η Μάιντζ μπήκε καλά και κατάφερε στο 61' να ανοίξει το σκορ με τον Τσούπο Μοτίνγκ. Τρία λεπτά μετά η Βόλφσμπουργκ έμεινε με δέκα όταν ο Γκουστάβο είδε δεύτερη κίτρινη. Με παίκτη παραπάνω η Μάιντζ πίεσε και στο 78' σφράγισε τη νίκη της με τον Μίλερ να κάνει το 2-0.

ΜΑΪΝΤΖ: Χ.Μίλερ, Πόσπετς, Σβένσον, Νοβέσκι, Παρκ, Γκάις, Μπαουμγκαρτλίνγκερ, Ν.Μίλερ, Ζίμλινγκ (87'Σότο), Τσούπο-Μοτίνγκ (90'Πόλτερ), Οκαζάκι (76'Μόριτζ).

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Τράς, Νάλντο, Κνάτσε, Ροντρίγκες, Κου (69'Σέφερ), Λουίζ Γκουστάβο, Βιεϊρίνια, Ντιέγκο, Πέρισιτς (67'Πόλακ), Όλιτς (85'Χασέμπε).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα