Ικανοποίηση Ζιάγκου για την εμφάνιση της ΑΕΚ

14:43 23/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ χθες νίκησε το Λαύριο με πολύ καλή εμφάνιση. Και η νίκη της αν και σε φιλική σε τουρνουά, αποκτά πολύ μεγαλύτερο βάρος αν σημειώσουμε ότι ο αντίπαλος αγωνίζεται στην Α2. Ωστόσο, η νέα ΑΕΚ που χτίζεται έχει… ορίζονται ετών και όχι απλά να βγει μια σεζόν και να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου. Ο

Βαγγέλης Ζιάγκος έχει στόχο να φτιάξει ένα κορμό ομάδα φέτος. Πρώτος στόχος είναι σαφώς η άνοδος στην Α2 και εν συνεχεία η ΑΕΚ να κρατήσει τον κορμό της (που είναι παίκτες Α2 στην πλειοψηφία τους) για να χτίσει την ομάδα που θα φέρει την Βασίλισσα ξανά στα σαλόνια.

Η διοίκηση Αλεξίου έχει ικανοποιήσει όλα τα «θέλω» του Ζιάγκου, ο οποίος χθες έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα σε ένα δυνατό τεστ. Και το σημερινό (17:00 στα Λιόσια με τον Φιλαθλητικό) είναι επίσης δυνατό τεστ, καθώς και ο σημερινός αντίπαλος είναι ομάδα της Α2.


Άρα η ΑΕΚ θα έχει απέναντι της μια πολύ καλή ομάδα, που αγωνίζεται σε παραπάνω κατηγορία και στόχος είναι να καταφέρει να βγάλει στο παρκέ όσα δουλεύουν ο Ζιάγκος και οι παίκτες του εδώ και καιρό, με απώτερο σκοπό να είναι έτοιμη η Ένωση στο πρώτο τζάμπολ της Β’ εθνικής στα μέσα Οκτώβρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα