Το τελευταίο διπλό στο Γεντί Κουλέ ήταν από… άντρες

14:12 23/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια είχε μετακομίσει στο Παγκρήτιο (τον είχε νικήσει δύο φορές εκεί η ΑΕΚ), όταν έπαιζε στην Α’ εθνική. Πέρυσι που ήταν στην Σούπερ Λίγκα νίκησε μέσα στο Γεντί Κουλέ με 3-1 την ΑΕΚ. Η τελευταία νίκη της Ένωσης μέσα στην φυσική έδρα του ΟΦΗ ήταν το 2005. Σε ένα ματς και μία νίκη που κανείς δεν ξεχάσει.
Με το 0-2 από Βλάνταν Ίβιτς και Ζούλιο Σέζαρ, την ισοφάριση σε 2-2 του ΟΦΗ

με Μαχλά – Καζάντζη στο 90’ και το απίστευτο σουτ του Λυμπερόπουλου στις καθυστερήσεις για το αντρίκειο 2-3 δίνοντας εντολή να σωπάσει το μέρος των οπαδών του ΟΦΗ!

Το τι ακολούθησε του τέρματος του Λυμπερόπουλου, δεν περιγράφεται απλά… Ο Κατσουράνης να πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί με ένα… πόδι, ο «Λύμπε» να το αφιερώνει στον κόσμο και τον Θεό, ο «Μήτσι» να πετά το μπουφάν στον αέρα δύο και τρεις φορές και το πέταλο να παίρνει φωτιά, με τον (σχεδόν πάντα) ψύχραιμο Σάντος να ξεσπά. Κάποιοι μπήκαν μέσα να πανηγυρίσουν, άλλοι έμειναν εκεί για ένα ξέφρενο πανηγύρι. Μαζί τους ο Ντέμης ως πρόεδρος και ο Μπρούνο Αλβες που ήταν εκτός αποστολής αλλά είχε ταξιδέψει στο Ηράκλειο.

Όλα αυτά μία εβδομάδα πριν το… καταραμμένο ματς με τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ. Εκεί που η ΑΕΚ ως ιδανική αυτόχειρας με γεμάτο ΟΑΚΑ κατάφερε να χύσει την καρδάρα με το γάλα και να χάσει τον τίτλο μέσα από τα χέρια της τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Θυμηθείτε το συγκλονιστικό ματς στο Γεντί Κουλέ και όσα ακολούθησαν:

Keywords
Τυχαία Θέματα