MακΓκραθ: Κακή ήττα…

13:42 23/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο τελευταίο τρίλεπτο όταν η ομάδα πετούσε σταδιακά στα σκουπίδια διαφορά οκτώ πόντων. Μπορεί να αντιδράσει όμως τώρα. Δεν «ξεφώνισε» τους παίκτες του στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα. Τους άφησε σήμερα να ηρεμήσουν και από αύριο στο γήπεδο για να περιμένουν πλέον μόνο την έναρξη του πρωταθλήματος και τίποτε άλλο.
Είναι πάντως δεδομένο ότι θα κλειστούν φιλικά μέχρι τις 6/10 για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα. Και το κυριότερο… Πώς μπορεί να αντιμετωπίσει η ομάδα την απουσία κλασσικού άσου όταν ο Ντόνι ΜακΓκραθ είναι σε κακή μέρα. Τι

έλεγε ο Ιρλανδοαμερικανός…;
«Ήταν πολύ κακή αυτή η ήττα, κάναμε κακό ματς» σχεδόν ψέλλισε ο ΜακΓκραθ, ανήμπορος να βρει δύναμη μετά την παταγώδη αποτυχία της ομάδας και την δική του κακή εμφάνιση… Και πρόσθεσε… «Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Και άσχημα να παίζαμε έπρεπε να κερδίσουμε, χρειαζόμαστε ακόμα πολύ δουλειά στην συνέχεια, δείξαμε αδυναμίες τις οποίες πρέπει να διοθώσουμε» τόνισε και προσπαθώντας να εξηγήσει τεχνικά την αποτυχία, είπε…
«Κάναμε κακές επιλογές στο τέλος στην ζώνη τους. Δεν εκτελέσαμε σωστά, ουσιαστικά το δώσαμε εμείς το ματς. Κάναμε πολλά λάθη και η άμυνα μας δεν είχε καμμιά σχέση με αυτή των προηγούμενων αγώνων» σημείωσε ο 28χρονος γκαρντ που είπε ακόμα ότι η ομάδα του δεν υποτίμησε τα Τρίκαλα.
«Είχαμε το ματς στα χέρια μας. Πρέπει να μαζευτούμε γιατί αρχίζει το πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι τα πρόσωπα δεν θα είναι χαμογελαστά στην επόμενη προπόνηση αλλά πρέπει να κάνουμε το παν για να ξεπεράσουμε αυτή την ήττα. Δεχθήκαμε πολύ πίεση και έπρεπε να είμασταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο» κατέληξε ο ΜακΓκραθ.

Keywords
Τυχαία Θέματα