Δεν χαρίζει κάστανα

23:36 11/12/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-7ος ΟΜΙΛΟΣ-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΟΡΤΟ: 2-0
Γήπεδο: Βιθέντε Καλντερόν

Τι κι αν είχε προκριθεί, η Ατλέτικο κέρδισε με 2-0 την Πόρτο που αυτοκτόνησε. Χαμένο πέναλτι και 4 δοκάρι για τους «δράκους».

Μόλις στο 8ο λεπτό η κεφαλιά του Μαρτίνες σταμάτησε στο δοκάρι της Ατλέτικο, αλλά στο 14' η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ. Ο Γκαρθία από πλάγια αριστερά κατέβασε όμορφα και με τρομερό σουτ έκανε το 1-0. Στο 21ο λεπτό το σουτ του Βαρέλα τράνταξε το δοκάρι του Αρανθούμπια ενώ στο 28' η Πόρτο έχασε μοναδική ευκαιρία να φέρει στα ίσα το ματς. Ο Μαρτίνες

κέρδισε πέναλτι από τον Αρανθούμπια, αλλά ο κίπερ της Ατλέτικο κέρδισε τον Ζοσουέ από τα 11 μέτρα. Στο 36ο λεπτό ο Μαρτίνες είχε νέο δοκάρι για την Πόρτο, αλλά στο 37' ο Όλιβερ Τόρες έβγαλε όμορφα για τον Κόστα που ήταν ίσως σε θέση οφσάιντ και ο άσος της Ατλέτικο με σουτ έκανε το 2-0.

Στο 44ο λεπτό ο Έλτον είπε όχι σε σουτ του Γκαρθία, ενώ στο 69' η Πόρτο είχε κι άλλο δοκάρι με τον Λίκα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. Αρανθούμπια, Μανκίγιο, Μιράντα, Αλντερβέιρελντ, Ινσούα, Γκάμπι, Ρ. Γκαρθία, Κόκε, Όλιβερ Τόρες (61' Αρντά Τουράν), Αντριάν (82' Μπαπτιστάο), Ντιέγκο Κόστα (46' Βίγια).

ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Ντανίλο, Μαϊκόν, Μανγκάλα, Σάντρο, Ζοσουέ (46' Λίκα), Ντεφούρ (78' Ερέρα), Λούτσο Γκονζάλες (64' Γκιλάς), Φερνάντο, Βαρέλα, Τζάκσον Μαρτίνεζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα