Η στάση του Μαύρου και η αναμονή

09:46 23/6/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Τις προθέσεις του Θωμά Μαύρου τονίζει η εφημερίδα, η οποία στο ρεπορτάζ της αναφέρει: "Προ των πυλών της ΑΕΚ βρίσκεται ο Θωμάς Μαύρος. Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες και η προχθεσινοβραδινή συνάντησή του με εκπροσώπους της διοίκησης -που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες- τον έφερε ένα βήμα πριν από τη μεγάλη επιστροφή στην Ενωση, που ανέμενε με αγωνία ο κόσμος επί δεκαετίες. Ο Μαύρος πείστηκε πως θα είναι προτιμότερο να δώσει εκ των έσω τη

μάχη για τη σωτηρία της ομάδας και είναι έτοιμος να αναλάβει ρόλο επίτιμου προέδρου της ομάδας, όντας όμως το απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα και έχοντας εν λευκώ τις επιλογές των προσώπων.

Ο Μαύρος κατέστησε σαφές πως επιθυμεί τη συσπείρωση και στήριξη του κόσμου της ΑΕΚ, γι' αυτό έθεσε δύο βασικούς άξονες που πρέπει να βαδίσει η ομάδα:

1) Η θεαματική μείωση στην τιμή των διαρκείας. Η πρόταση του Μαύρου ήταν για μείωση που θα έφτανε στο 50%, αλλά από την ΠΑΕ έθεσαν θέμα κόστους και αντιπρότειναν 20-25%. Επειτα από συζητήσεις ο Μαύρος κατέληξε στην πρόταση για ενιαία τιμή -πλην των θέσεων στα επίσημα- στα 150 ευρώ, ώστε να υπάρξει μεγάλη προσέλευση των φίλων της ΑΕΚ. Η σκέψη του Μαύρου είναι να δημιουργηθεί μεγάλη βάση κόσμου, που θα στηρίξει οικονομικά και ηθικά την ομάδα. Οσο για τους περίπου 2.000 που αγόρασαν ήδη εισιτήριο (μεγαλύτερο των 150 ευρώ) θα ανταμειφθούν με την προσφορά μιας δωρεάν κάρτας.

2) Η περαιτέρω οικονομική βοήθεια. Στον Μαύρο ειπώθηκε πως η πρόταση να δώσει χρήματα ο κόσμος σε λογαριασμό και να τα πάρουν πίσω εάν δεν προχωρήσει η υπόθεση δεν στέκεται νομικά. Η σκέψη που συζητείται είναι να δοθεί προς τον κόσμο η ευκαιρία να συμμετάσχει στην επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, αποκτώντας κομμάτι της ΑΕΚ με την προοπτική μετατροπής της ομάδας σε εταιρεία λαϊκής βάσης, αλλά με στήριξη τώρα που υπάρχουν οι τεράστιες οικονομικές δυσκολίες".


SPORTDAY

Στο ίδιο στυλ και το ρεπορτάζ της SD, η οποία και αυτή με τη σειρά της γράφει για τον Θωμά Μαύρο στο ρεπορτάζ. Συγκεκριμένα τονίζει: "Ο Θωμάς Μαύρος φέρεται έτοιμος να επιστρέψει άμεσα στην ΠΑΕ ΑΕΚ, αναλαμβάνοντας ακόμη και κομβικό ρόλο στη νέα διοίκηση. Αν και δεν είναι αυτός ο αυτοσκοπός του, ο θρύλος της «Ένωσης» πιθανώς να αναλάβει ηγετικό πόστο στην ομάδα. Ο ίδιος είναι αποφασισμένος να βοηθήσει με όλα τα μέσα την ΑΕΚ, παρότι παρουσιάζονται δυσκολίες στο άνοιγμα του τραπεζικού λογαριασμού για τη συγκέντρωση χρημάτων για την ΠΑΕ. Ένα από τα βασικά μελήματά του είναι η μείωση των τιμών στα εισιτήρια διαρκείας, ενώ σύντομα θα έχει συνάντηση με τον Γιάννη Βούρο και για το θέμα του γηπέδου και των επαφών με την κινεζική κατασκευαστική εταιρεία που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον. Κάποιες φήμες αναφέρουν πως ο Θωμάς Μαύρος είναι έτοιμος ακόμη και να πάρει αποφάσεις που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι προορίζοντας τον Βαγγέλη Βλάχο για τη θέση του προπονητή και τον Χρήστο Κωστή ως τεχνικό διευθυντή.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης κάθε άλλο παρά... ανταγωνιστικά βλέπει τη συγκεκριμένη π

Keywords
Τυχαία Θέματα