Στηρίζει Χότζον ο Μοράτι

08:32 23/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στον Ρόι Χότζον έχει ασκηθεί κριτική από τα ιταλικά Μέσα για τον τρόπο παιχνιδιού της Εθνικής Αγγλίας στο EURO 2012 με τον Μάσιμο Μοράτι να υποστηρίζει πως ο Άγγλος τεχνικός δεν έβαλε σε μπελάδες την εθνική ομάδα ενώ εξήρε την αφοσίωση, την κουλτούρα και την μόρφωση του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ίντερ τόνισε: "Στην ιταλική τηλεόραση επαναλαμβάνουν συνεχώς πως η Αγγλία θα ήταν πολύ πιο επικίνδυνη

με προπονητή τον Φάμπιο Καπέλο. Προσωπικά θαυμάζω πολύ τον Καπέλο. Αλλά δεν νομίζω πως ο Χότζον έβαλε την Αγγλία σε μπελάδες. Κατάφεραν να περάσουν στα προημιτελικά συγκεντρώνοντας επτά βαθμούς. Τόσους συγκέντρωσε και η Ισπανία, μόνο η Γερμανία είχε περισσότερους. Αυτό που μου άρεσε πάντα στον Χότζον είναι η αφοσίωση, η κουλτούρα και η μόρφωση του. Δυστυχώς στην Ιταλία δεν τον έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Αλλά είναι ένας πολύ αποτελεσματικός προπονητής, όπως έχουν δείξει και τα αποτελέσματα της Εθνικής Αγγλίας ως τώρα. Οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τις αρνητικές κριτικές που δέχεται".

Keywords
Τυχαία Θέματα