Για μια θέση στην τετράδα

09:37 23/6/2012 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ (21:45, aek365, ΕΤ1)
"Ντόνμπας Αρένα", Διαιτητής: Νικόλα Ριτσόλι (Ιταλία)

Στο Ντόνετσκ αναμετρώνται το βράδυ η Ισπανία με την Γαλλία με στόχο μια θέση στα ημιτελικά όπου τους περιμένει η Πορτογαλία. Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την υπεράσπιση του τίτλου της απέναντι στην φιλόδοξη Γαλλία που θέλει να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Γάλλοι ήταν οι τελευταίοι που άφησαν εκτός μεγάλης διοργάνωσης τους Ισπανούς και αυτό συνέβη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 όταν στην φάση των "16" είχαν επικρατήσει με 3-1.
Η Ισπανία τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της με τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να μην έχει καταλήξει αν θα χρησιμοποιήσει τον Φερνάντο Τόρες στην κορυφή της επίθεσης ή θα επιλέξει κάποιον άλλο επιθετικό. Από την άλλη μεριά, ο Λοράν Μπλαν αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μεξές, αμφίβολοι είναι οι Ριμπερί και Νασρί που δεν προπονήθηκαν κανονικά τις προηγούμενες μέρες λόγω τραυματισμού, ενώ εκτός μάλλον θα μείνει και ο Καμπαγιέ λόγω ενοχλήσεων στον μηρό. Την θέση του τιμωρημένου Μεξές θα πάρει ο Κοσιελνί με τον Μενέζ να διεκδικεί θέση βασικού. Στο όριο των καρτών για τους Ισπανούς βρίσκονται οι Αρμπελόα, Ζόρντι Άλμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Τόρες, Μαρτίνεθ.

Πιθανές συνθέσεις

Ισπανία (Βιθέντε ντελ Μπόσκε): Κασίγιας, Αρμπελόα, Ράμος, Πικέ, Άλμπα, Μπουσκέτς, Αλόνσο, Ινιέστα, Τσάβι, Σίλβα και Τόρες.
Γαλλία (Λοράν Μπλαν): Γιορίς, Ντεμπισί, Κοσιελνί, Ραμί, Κλισί, Καμπαγέ, Εμβιλά, Μενέζ, Νασρί, Ριμπερί και Μπενζεμά.

Keywords
Τυχαία Θέματα