Η Σπάρτη Μικράς Ασίας τιμά ΑΕΚ και Μελισσανίδη

14:56 30/4/2014 - Πηγή: AEK365

Εντονο Ενωσίτικο χρώμα θα έχει η φετινή ετήσια γιορτή της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας που θα γίνει την Κυριακή 4 Μαΐου, καθώς ο προσφυγικός σύλλογος σκοπεύει να τιμήσει την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως (ΑΕΚ) με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 90 χρόνων από την ίδρυση του ιστορικού αθλητικού σωματείου αλλά και τον ηγέτη της Δημήτρη Μελισσανίδη για την απόφαση να ονομαστεί το νέο γήπεδο "Αγιά Σοφιά".
Οπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου η εκδήλωση θα γίνει στη Νέα

Ιωνία κατά τα καθιερωμένα σε δύο μέρη: από τις 08.30 έως και τις 10.00 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αναργύρων θα τελεστεί Ιερό Μνημόσυνο των ψυχών όσων χάθηκαν στη Μικρασία καθώς και των Προέδρων, μελών διοικήσεων και ευεργετών της Ένωσης. Εκεί θα συλλειτουργήσουν οι Μητροπολίτες Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.κ. Κωνσταντίνος και Πισιδίας κ.κ. Σωτήριος.
Το δεύτερο μέρος αναμένεται να ξεκινήσει στις 11.30 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ένωσης (Αλατσάτων 27, Νέα Ιωνία, πλησίον ΗΣΑΠ) όπου, μεταξύ άλλων, θα τιμηθεί τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ηγέτης του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Δημήτρης Μελισσανίδης για την απόφαση του το ανεγερθησόμενο νέο στάδιο της ΑΕΚ να φέρει τον τίτλο "Αγιά Σοφιά" και να στεγάσει τις ιστορικές μνήμες των πατρίδων της Ανατολής. Επίσης θα υπάρξει και ειδικό πρόγραμμα με μικρασιάτικα τραγούδια υπό τη χορωδία του ΟΠΑΝ Δήμου Νέας Ιωνίας υπό τη διεύθυνση του κ. Στάθη Ουλκέρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα