Ρόμπεν: Δέξου το. Κλάψε. Κοίτα μπροστά

14:05 30/4/2014 - Πηγή: AEK365

Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο της Μπάγερν Μονάχου μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Άριεν Ρόμπεν να υπογραμμίζει πως οι Βαυαροί θα πρέπει να δεχτούν τον αποκλεισμό και να κοιτάξουν μπροστά στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας.
Σε δηλώσεις του μετά το 0-4 από την Ρεάλ Μαδρίτης στην "Allianz Arena", ο Ολλανδός εξτρέμ της Μπάγερν Μονάχου, Άριεν Ρόμπεν, τόνισε: "Μας τιμώρησαν απόψε, αλλά πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι γιατί έχουμε τον τελικό του Κυπέλλου με την Ντόρτμουντ. Όταν έρχεται το 0-1 και αμέσως μετά το 0-2, ξέρεις πως

όλα έχουν τελειώσει. Πρέπει να είσαι ρεαλιστής, ο τελικός δεν ήταν γραφτό μας. Δεχτήκαμε τέσσερα γκολ. Δέξου το. Κλάψε. Πήγαινε σπίτι. Κοίτα μπροστά".
Από την πλευρά του, ο αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου, Φίλιπ Λαμ, δήλωσε: "Η απογοήτευση είναι μεγάλη, αλλά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε σε ένα βράδυ τι έχουμε καταφέρει τα τελευταία δυο χρόνια. Παίξαμε δυο φορές στον τελικό και την μια το πήραμε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Είμαστε πρωταθλητές στην χώρα μας και έχουμε και τον τελικό του Κυπέλλου".

Keywords
Τυχαία Θέματα