Μαντέκας: Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ

14:38 30/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Μαντέκας μίλησε στην «Ώρα των σπορ» και τόνισε πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στην ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. «Έχουμε μιλήσει με την διοίκηση και είμαστε κοντά σε συμφωνία. Υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές και θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά. Επιθυμία μου είναι να παραμείνω στην ΑΕΚ και όπως όλα δείχνουν αυτό θα γίνει. Χαίρομαι πολύ για αυτό» και πρόσθεσε αναφορικά με το πότε θα οριστικοποιηθεί η παραμονή του

στην Ένωση: «Δεν θεωρώ πως υπάρχει βιασύνη από την στιγμή που υπάρχει θετικό κλίμα. Παρόλα αυτά την επόμενη εβδομάδα πιστεύω πως θα έχει τελειώσει και τυπικά».

Ο ίδιος έκανε και τον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε τονίζοντας: «Η χρονιά που ολοκληρώθηκε μου αφήνει θετικά συναισθήματα παρά το γεγονός πως στο τέλος δεν καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τη θέση για την έξοδο στην Ευρώπη. Μας μένει μια πίκρα γιατί είναι άδικο έτσι όπως εξελίχτηκε. Παρόλα αυτά θεωρώ πως για πρώτη σεζόν στην Α1, τα πήγαμε πολύ καλά. Κατακτήσαμε το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία του τμήματος και ωστόσο θεωρώ πως είχαμε δυνατότητες για κάτι παραπάνω. Από τις συζητήσεις που έχω κάνει με την διοίκηση, βλέπω πως υπάρχει διάθεση προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και κάθε χρόνο να ανεβαίνει επίπεδο. Είμαι ευτυχής που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ΑΕΚ και σίγουρα μας περιμένουν καλύτερες μέρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα