«Κασάνο και Μιλίτο δεν μπορούν να συνυπάρξουν»

12:33 5/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η διοίκηση της Ίντερ θα πρέπει να απολογηθεί για τις επιλογές της όπως υποστήριξε ο Σάντρο Ματσόλα με τον παλαίμαχο άσο της ομάδας να υποστηρίζει πως θα έπρεπε να αποκτηθεί επιθετικός που να ταιριάζει περισσότερο με τον Μιλίτο καθώς, όπως είπε, ο Αργεντινός επιθετικός δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον Κασάνο που αποκτήθηκε τελευταία.

Σε δηλώσεις του σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό του Μιλάνου, ο Σάντρο Ματσόλα τόνισε: "Ο Στραματσιόνι κάνει καλή δουλειά, απλά χρειάζεται υπομονή και θα έρθουν τα αποτελέσματα. Όμως δεν μπορώ να μηνς χολιάσω την απουσία του

Κασάνο από την ενδεκάδα. Το να είναι ο Αντόνιο αναπληρωματικός, είναι προσβολή. Αν και καταλαβαίνω τον λόγο. Ο Κασάνο και ο Μιλίτο δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Για ποιο λόγο δεν αποκτήθηκε κάποιος συμβατός με τον Αργεντινό; Νομίζω πως η διοίκηση πρέπει να απολογηθεί για κάποιες επιλογές".
Ο παλαίμαχος άσος της Ίντερ μίλησε και για την εντός έδρας ήττα από την Ρόμα: "Η Ίντερ υπέφερε στο ματς με την Ρόμα, που μπήκε πιο δυνατά στο ματς. Θα μπορούσαμε να υποστούμε συντριβή. Χάσαμε δίκαια, το 3-1 ήρθε φυσιολογικά για την Ρόμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα