Η Νάπολι σταμάτησε (πάλι) στο Έμπολι

23:39 30/4/2015 - Πηγή: AEK365

ΙΤΑΛΙΑ SERIA A' 34η αγωνιστική

ΕΜΠΟΛΙ-ΝΑΠΟΛΙ: 4-2

ΓΗΠΕΔΟ: Κάρλο Καστελάνι

"Ο Χριστός σταμάτησε στο Έμπολι" τιτλοφορείται το διάσημο μυθιστόρημα του Κάρλο Λέβι το οποίο η Νάπολι ζει ξανά και ξανά. Σταματά πάντα στην έδρα της Έμπολι στην οποία δεν έχει πάρει ποτέ νίκη. Αυτή τη φορά ηττήθηκε με 4-2 και έχασε έδαφος στο κυνήγι της τρίτης θέσης. Αξιοσημείωτο γεγονός ότι στο ματς επετεύχθησαν τρία αυτογκολ.

Σαρωτική η Έμπολι στο πρώτο μέρος. Άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό με σουτ του Μακαρόνε και στο 43' έκανε το 2-0 χάρη στο αυτογκόλ του Μπρίτος. Δεν σταμάτησε όμως εκεί καθώς στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Σαπονάρα πέτυχε το 3-0. Η Νάπολι κατάφερε να μειώσει στο 64' με αυτογκόλ του Λαουρίνι όμως στο 81' ένα αυτογκόλ του Αλμπιόλ έγραψε το 4-1. Στις καθυστερήσεις ο Χάμσικ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

ΕΜΠΟΛΙ: Σέπε, Λαουρίνι (79'Ρουί), Τονέλι, Ρουγκάνι, Χισάι, Βετσίνο, Βαλντιφιόρι, Κρότσε, Σαπονάρα (63'Ζιελίνσκι), Μακαρόνα, Πουτσιαρέλι (81'Βέρντι).

ΝΑΠΟΛΙ: Αντούχαρ, Μάτζιο, Κουλιμπαλί, Μπρίτος, Γκουλάμ (52'Αλμπιόλ), Ινλέρ (72'Γκαμπιαντίνι), Γκαργκάνο, Καγεχόν, Χάμσικ, Μέρτενς (60'Ινσίνιε), Ιγκουαΐν.

Keywords
Τυχαία Θέματα