Μπλόκο στο Βαγέκας για Βαλένθια

22:55 30/4/2015 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 34η αγωνιστική

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Βαγέκας

Η Βαλένθια άφησε βαθμούς στο Βαγέκας όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Ράγιο. Έχασε έτσι έδαφος στη μάχη για την τετράδα στην οποία πάντως παραμένει οριακά. Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 19' όταν ο Εμπάρμπα έκανε ένα σχετικά αδύναμο σουτ όμως ο Ντιέγκο Άλβες έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και αυτή κατέληξε στα δίχτυα.

Η Βαλένθια πίεσε για την ισοφάριση και είχε δοκάρι στο 58' με τον Παρέχο. Πέντε λεπτά μετά η Ράγιο έμεινε με δέκα καθώς αποβλήθηκε ο Μορσίγιο. Στη φάση της αποβολής οι νυχτερίδες" κέρδισαν φάουλ στα όρια της μεγάλης περιοχής. Ο Παρέχο το εκτέλεσε εκπληκτικά και έκανε το 1-1. Στο 72' ο διαιτητής απέβαλε και τον τεχνικό της Ράγιο, Πάκο Χέμεθ. Ο Άλβες στο 73' εξιλεώθηκε για την γκάφα του κάνοντας εκπληκτική επέμβαση σε σουτ του Κακουτά. Στο 77' αποκαταστήθηκε η αριθμητική ισορροπία καθώς αποβλήθηκε και ο Ροδρίγκο της Βαλένθια.

ΡΑΓΙΟ Β.: Τόνιο, Τίτο, Ζε Κάστρο, Μορσίγιο, Νάτσο (53'Ινσούα), Φατάου, Τρασότας, Κακουτά, Μπουένο, Εμπάρμπα (89'Ακίνο), Γκονσάλβες.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Γκαγιά, Οταμέντι, Μουστάφι (70'Αλκάθερ), Μπαραγκάν. Αντρέ Γκόμες (82'Ντα Πάουλ), Πάρέχο, Έντσο Πέρεθ, Ροδρίγο, Πιάτι, Νεγρέδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα