Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

08:16 23/12/2011 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Αραμπατζής: 7

Επρεπε να είναι εκεί σε 1-2 φάσεις. Και ήταν... Όπως οφείλει να κάνει ο πορτιέρο μιας μεγάλης ομάδας σε τέτοια ματς που δεν έχει πολύ... δουλειά. Στο 65' έκλεισε την γωνία του και απέκρουσε την προβολή του Αθανασόπουλου διατηρώντας το 1-0. Ένα σκορ που κράτησε και στο φινάλε του αγώνα, όπου ήταν πολύ σταθερός στις επεμβάσεις του.

Ανέστης Αργυρίου: 6

Σταθερός στο 90λεπτο στα αμυντικά του καθήκοντα. Ωστόσο, σε ματς απέναντι

σε υποδεέστερους αντιπάλους το μπακ της ΑΕΚ πρέπει να ανεβαίνει και να βοηθά στις επιθέσεις της ομάδας του. Και ο Αργυρίου χθες δεν το έκανε... Ωστόσο και η χθεσινή συμμετοχή τον βοηθά πολύ στο να πάρει αυτοπεποίθηση για το 2012 και να αποτελεί αξιοπρεπέστατη λύση.

Νίκος Καράμπελας: 7

Πολύ καλή εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση. Αρκετές κούρσες από αριστερά για τον Ελληνα αμυντικό που βοήθησε πολύ την ΑΕΚ στον τρόπο παιχνιδιού της στην Καλαμάτα. Είχε καλές συνεργασίες με τον Σιαλμά από την πλευρά του και έκανε καλές σέντρες, ενώ μια φορά προσπάθησε να σουτάρει μέσα από την περιοχή.

Κώστας Μανωλάς: 6

Ο νεαρός αμυντικός της ΑΕΚ δεν είχε πολύ δουλειά, αλλά σε κάποιες φάσεις έδειξε να μην έχει συγκέντρωση στο ματς. Το απέδειξε και στην κίτρινη κάρτα που δέχθηκε, όπως και στην φάση που τζαρτζάρει άτσαλα τον Αθανασόπουλο εντός περιοχής με το ρίσκο του πέναλτι. Στην επανάληψη έδειξε αυταπάρνηση και πάθος, παίζοντας με ενοχλήσεις. Έγινε αλλαγή για να μπει ο Γεωργέας και να γυρίσει πίσω ο Κάλα.

Μαυρουδής Μπουγαΐδης: 7

Ο νεαρός ήταν πολύ καλός. Εκανε την δουλειά του πολύ σωστά και κέρδισε όλες τις φάσεις. Όμως το μεγάλο του προσόν είναι ότι δίνει αμέσως την μπάλα στους μέσους ή στους επιθετικούς. Και στο φινάλε του αγώνα έκοψε πολλές από τις σέντρες των παικτών της Καλαμάτας. Η ΑΕΚ δείχνει να αποκτά σιγά - σιγά μια λύση σε μια γραμμή που είχε λίγους παίκτες για να βγάλει την σεζόν.

Χουάν Κάλα: 7

Ο Ισπανός έπαιξε μέσος, όπως είχε κάνει και στην Αυστρία. Ηταν ξανά πολύτιμος για την λειτουργία της ΑΕΚ και ελέγχεται μόνο για την κακή εκτίμηση μιας φάσης προς το τέλος του αγώνα, αλλά ευτυχώς η ομάδα του δεν το... πλήρωσε. Ως χαφ ήταν αρκετά καλός και με αρκετό πάθος σε όλες τις φάσεις, όπως και ως στόπερ που έπαιξε μετά την αλλαγή του Μανωλά.

Αντώνης Ρίκκα: 5

Αμυντικά τα πήγε καλά. Όχι τίποτα σπουδαίο, αλλά προσπάθησε πολύ. Οργανωτικά και προς την επίθεση δεν είχε καλές επιλογές. Ακόμα και σε δύο φάσεις που χρειάστηκε να σουτάρει έξω από την περιοχή του, τα σουτ του δεν ανησύχησαν τον Κοψαχείλη. Θέλει πολύ δουλειά ακόμα και περισσότερη αυτοπεποίθηση...

Ρότζερ Γκερέιρο: 8

Η ποιότητα του,

Keywords
Τυχαία Θέματα