Τα συν της ΑΕΚ μέσα στο βούρκο

08:07 23/12/2011 - Πηγή: AEK365

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:

@ Η ΑΕΚ μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένη, συνειδητοποιημένη και έτοιμη ψυχολογικά να πάρει αυτό το ματς που έκρυβε παγίδες. Είδαμε τους παίκτες να μη χάνουν την ψυχραιμία τους όταν χάθηκαν τρεις ευκαιρίες στα πρώτα 7 λεπτά, ενώ το ίδιο συνέβη και στο δοκάρι του Μπέλεκ και την κλασική του Μπερνς. Οι παίκτες δεν απογοητεύτηκαν, δεν έχασαν τη ροή του αγώνα και μπήκαν στην επανάληψη ψύχραιμοι, ώστε να πάρουν το ματς. Και το πήραν. Περισσότερο άνετα απ' όσο λέει το 0-1.

@ Η επιλογή του Νίκου Κωστένογλου να χρησιμοποιήσει σε αυτό το ματς στην κορυφή της επίθεσης τον Στιβ Μπέλεκ αποδείχθηκε καθοριστική. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο Καμερουνέζος πέτυχε το νικητήριο γκολ. Ο προπονητής ήξερε ότι αυτό το ματς, εξαιτίας του κακού αγωνιστικού χώρου, θα πάει στη δύναμη και πολλές φορές η μπάλα θα σηκωθεί στον αέρα. Όπως κι έγινε. Και ο Μπέλεκ ήταν «μανούλα» γι' αυτό το ρόλο. Με τις αστείρευτες δυνάμεις του πάλεψε, μόχθησε, έτρεξε και... σκόραρε. Ίσως μετά από αυτή την εμφάνιση του Μπέλεκ ως φορ να πρέπει να ξανασκεφτεί ο Κωστένογλου το ενδεχόμενο να τον τοποθετήσει μπροστά.

@ Ο Ρότζερ Γκερέιρο έδειξε με την απόδοσή του (και) στην Καλαμάτα, και μάλιστα σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν βολεύει τεχνίτες παίκτες όπως ο ίδιος, ότι αξίζει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά, να κάνει σπουδαία πράγματα από τη μέση και μπροστά, να φτιάξει παιχνίδι, να μοιράσει μπάλα, να κρατήσει. Αν μάλιστα δοκίμαζε περισσότερο το πόδι του για σουτ έξω από την περιοχή, θα μπορούσε να σκοράρει κιόλας. Επιθυμίες είναι αυτές...

@ Μας αρέσει που οι παίκτες της ΑΕΚ συνεχίζουν να κάνουν το χρέος τους: να κερδίζουν παιχνίδια κόντρα σε όλα και να στέλνουν το μήνυμα σε διοίκηση και (εξαφανισμένους) μετόχους πως «εδώ στην ΑΕΚ μόνο εμείς παλεύουμε και προσπαθούμε». Οι παίκτες έκαναν λοιπόν χθες το καθήκον τους και προκρίθηκαν. Η διοίκηση θα κάνει το δικό της; Θα τους δώσει τα πολλά χρήματα που τους οφείλει;

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ:

@ Εντάξει, έβρεξε. Σύμφωνοι, έβρεξε και πάρα πολύ. Αλλά έλεος! Αυτό που είδαμε χθες στην Καλαμάτα δεν ήταν γήπεδο. Ακόμα και τα χωράφια ποιο περιποιημένα είναι. Να δούμε πότε (κι αν...) αυτή η δύσμοιρη Ελλάδα φτιάξει κάποια πράγματα.

@ Τα επεισόδια που είχαμε για κάποια λεπτά, σκίασαν το παιχνίδι. Μέχρι και τον Κωστένογλου μπροστά πίσω από ΜΑΤ να φωνάζει είδαμε! Προσπαθώντας να δώσει οδηγίες στους παίκτες του. Μη μπερδεύεστε. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό το πράγμα. Μπροστά στον πάγκο της ΑΕΚ μία διμοιρία των ΜΑΤ! Είπαμε: Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα