«Ξύπνησε» ο Carlos Lee των Άστρος

Οι Χιούστον Άστρος επιβλήθηκαν με 8-3 των Μιλγουόκι Μπρούερς του Τζορτζ Κοτταρά, αφού ο Carlos Lee... θυμήθηκε τα home runs.

Στις 22 Απριλίου σημείωσε ο Lee το τελευταίο του αντίστοιχο χτύπημα και επανήλθε στον συγκεκριμένο αγώνα διαμορφώνοντας το 8-1 στο έβδομο inning. Συνολικά είχε τρία hits και βοήθησε τον Bud

Norris (4-1) να πάρει μία εύκολη νίκη σε βάρος του Randy Wolf (2-4). Από την πλευρά του, ο Κοτταράς είχε 0/3 hits, ενώ ο Corey Hart σημείωσε home run για τους Μπρούερς.

Νέα νίκη πέτυχε ο Yu Darvish (6-1) στο 4-1 των Τέξας Ρέιντζερς σε βάρος των Όκλαντ Αθλέτικς. Άλλωστε παραχώρησε ένα run και επτά hits, μέχρι το όγδοο inning. Επίσης ο Adrian Beltre σημείωσε home run και ο Joe Nathan συμπλήρωσε οκτώ saves.

Οι Brian Dozier και Trevor Plouffe σημείωσαν home runs, αλλά οι Μινεσότα Τουίνς κέρδισαν με 11-7 τους Ντιτρόιτ Τάιγκερς εξαιτίας των τεσσάρων λαθών των ηττημένων, στα τρία πρώτα innings. Από την πλευρά του, ο Jamey Carroll είχε το νικητήριο 2-run double στο έκτο inning και χάρισε τη νίκη στον Alex Burnett (1-0), που είχε διαδεχθεί τον Nick Blackburn.

Έξι «δυνατά» innings του Jeremy Hellickson (4-0) αποδείχθηκαν αρκετά στο 2-1 των Τάμπα Μπέι Ρέις σε βάρος των Μπόστον Ρεντ Σοξ. Άλλωστε ο Luke Scott σημείωσε το νικητήριο sacrifice fly, πριν αντικατασταθεί. Ακόμα, ο second baseman, Will Rhymes, αποχώρησε τραυματισμένος στο όγδοο κομμάτι της αναμέτρησης.

Σε εξέλιξη είναι τα Σικάγο Καμπς-Φιλαδέλφεια Φίλις, Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς-Μπάλτιμορ Όριολς, Κολοράντο Ρόκις-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς, Λος Άντζελες Έιντζελς-Σικάγο Ουάιτ Σοξ και Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Σέιντ Λούις Κάρντιναλς. Νωρίτερα ολοκληρώθηκαν τα έξι πρώτα παιχνίδια του σημερινού προγράμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα