Η εξήγηση Μουρίνιο για Μάτα

12:36 21/9/2013 - Πηγή: AEK365

Από την στιγμή που ο Ζοσέ Μουρίνιο επέστρεψε στην Τσέλσι, ο Χουάν Μάτα, παίκτης της χρονιάς της δυο τελευταίες σεζόν για την ομάδα, έχει παίξει σε τρία παιχνίδια και στα τρία έχει γίνει αλλαγή ενώ στο πιο πρόσφατο, κόντρα στην Βασιλεία, αγωνίστηκε για 23 λεπτά.
Οι οπαδοί της Τσέλσι αντιδρούν για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του Ισπανού εξτρέμ, ο Τύπος απορεί και ο Μουρίνιο έσπευσε να δώσει εξηγήσεις.
Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Τσέλσι δήλωσε: "Υπάρχουν πράγματα για τα οποία δεν μπορώ να μιλήσω μαζί σας. Αλλά έπαιξε απέναντι

στην Έβερτον από την αρχή και μπορείτε να αναλύσετε την απόδοση του. Και έπαιξε επίσης απέναντι στην Βασιλεία, όχι όπως ο Μπα και ο Μίκελ που μπήκαν για να σώσουν το ματς, αλλά από όταν η ομάδα κέρδιζε με 1-0 και είχε συγκεκριμένα πράγματα να κάνει. Είναι μέρος της μεθόδου που ακολουθούμε μαζί του. Μια επιλογή είναι να παίζουμε με τον Ραμίρεζ και τον Όσκαρ, οι οποίοι μπορούν να κλείνουν τις πτέρυγες και τον Μάτα ως δεκάρι πίσω από τον επιθετικό, έτσι ώστε να έχει έξυπνες πάσες, ασίστ και καταπληκτικές ενέργειες επειδή είναι σπουδαίο ταλέντο.
Και μια άλλη είναι να προσαρμοστεί στον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε. Αυτή την στιγμή, ο Όσκαρ είναι το δεκάρι μου και αν κάποιος πει ότι ο Όσκαρ δεν είναι ο καλύτερος παίκτης της Τσέλσι από το ξεκίνημα της χρονιάς, θα πρέπει να διαφωνήσω. Θέλω να χτίσω με τον Όσκαρ Νο.10. Θέλω τους άλλους δυο παίκτες από τις πτέρυγες να προσαρμοστούν στην πραγματικότητα και να μάθουν να κάνουν πράγματα που δεν ήταν έτοιμοι να κάνουν πριν".

Keywords
Τυχαία Θέματα