«Σαργκάνη, Σαργκάνη ο Μαύρος τι σου κάνει...» (VIDEO)

11:33 21/9/2013 - Πηγή: AEK365

Η δεκαετία του '80 είχε μόλις ξεκινήσει... Τα πέτρινα χρόνια άρχιζαν για την ΑΕΚ, για να κλείσει η δεκαετία με τον τίτλο του '89 και να βάλει τέλος σε αυτές. Αρχές όμως εκείνης της εποχής, σαν σήμερα δηλαδή 21 Σεπτεμβρίου του 1980 η ΑΕΚ υποδεχόταν τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια για το πρωτάθλημα. Κατάμεστο φυσικά το γήπεδο.

Στο aek.com γράφει πως είχαν κοπεί 36.191 εισιτήρια! Και ο τεράστιος Θωμάς Μαύρος στο σπίτι του μέσα, έκανε ένα υπέροχο πάρτι απέναντι στον Νίκο Σαργκάκη και τον Ολυμπιακό. Το σύνθημα "Σαργκάνη, Σαργκάνη ο Μαύρος τι σου κάνει...", άρχιζε να δονεί την ατμόσφαιρα. Η ΑΕΚ κέρδισε 2-1 το ντέρμπι αυτό με δύο γκολ του Θε(ω)μά. Στο 14' το 1-0, στο 17' το 1-1 με τον Σταύρο Παπαδόπουλο για τον Ολυμπιακό και στο 33' πάλι ο Μαύρος έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΕΚ: ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΗΓΑΣ, ΠΑΡΑΠΡΑΣΤΑΝΙΤΗΣ, ΡΑΒΟΥΣΗΣ, ΤΖΙΡΑΚΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ(76'ΒΛΑΧΟΣ), ΓΚΕΣΙΟΣ(86'ΜΟΥΣΟΥΡΗΣ), ΘΩΔΗΣ, ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ, ΑΡΔΙΖΟΓΛΟΥ, ΜΑΥΡΟΣ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.

ΟΣΦΠ: ΣΑΡΓΚΑΝΗΣ, ΚΥΡΑΣΤΑΣ, ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑΣ, ΣΤ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΟΒΟΣΕΛΑΤΣ, ΜΙΧΟΣ(46'ΠΕΡΣΙΑΣ), ΓΑΛΑΚΟΣ, Π.ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ, ΑΛΣΤΡΟΜ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΚΑΖΙΜΙΡ ΓΚΟΡΣΚΙ.

Keywords
Τυχαία Θέματα