Η επόμενη μέρα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ

12:40 9/6/2013 - Πηγή: AEK365

Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι δεδομένο, όπως και το ότι ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος θα είναι από αύριο ο νέος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα οι Κοτσάτος - Αλεξίου που θα είναι το ηγετικό δίδυμο που θα τρέχει την καθημερινότητα όλης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ έχουν σε συνενόηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ήδη προετοιμάσει και την επόμενη μέρα. Για αρχή το τμήμα του ποδοσφαίρου θα αποκοπεί, όπως και το τμήμα μπάσκετ, και θα δοθεί το μάνατζμεντ στην πενταμελή επιτροπή. Εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής στο τμήμα ποδοσφαίρου αναμένεται να είναι ο

επιστήθιος φίλος του Μελισσανίδη κ. Βαγγέλης Ασλανίδης, πιθανότατα ο γνωστός επιχειρηματίας και συνεργάτης του Μελισσανίδη κ. Μάκης Αγγελόπουλος που επίσης είναι υποψήφιος ενώ τα υπόλοιπα μέλη θα είναι μάλλον εξωδιοικητικά επιλογής Μελισσανίδη ο οποίος αναλαμβάνει ΕΝ ΛΕΥΚΩ το ποδοσφαιρικό τμήμα. Στην πενταμελή του μπάσκετ αναμένεται να είναι σίγουρα οι Γιώργος Χήνας και Σπύρος Παπαϊωάννου που ήδη έχουν πίσω τους μια πετυχημένη χρονιά στην Βασίλισσα και για αυτό βέβαια είναι σημαντικό να εκλεγούν στο 15μελές συμβούλιο.

Από εκεί και πέρα οι Κοτσάτος - Αλεξίου έχουν προσπαθήσει ώστε να είναι στο ΔΣ όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη με οικονομική δυνατότητα ώστε να προσφέρουν εκτός από υπηρεσίες και χρήματα ιδίως στα δύο πρώτα δύσκολα χρόνια. Στην ομάδα χάντμπολ που πρόσφατα πανηγύρισε το νταμπλ η λύση έχει ήδη δοθεί με τον κύριο Λαζόπουλο που βέβαια πρέπει οπωσδήποτε να εκλεγεί. Ο Λαζόπουλος έχει συμφωνήσει να πάρει πάνω του το τμήμα και θα έχει μαζί του τους επιχειρηματίες Ντικιάδη και Χατζηκομνηνό που επίσης μπήκαν στο Ενωτικό ψηφοδέλτιο και με την εκλογή τους αναμένεται να στηρίξουν την ομάδα χάντμπολ για την οποία ο κ. Λαζόπουλος έχιε δηλώσει πως ο στόχος είναι μετά τον θρίαμβο στην Ελλάδα και η Ευρωπαϊκή πορεία. Μην ξεχνάμε πως ο Λαζόπουλος έχει συμφωνήσει με τον Μελισσανίδη να συμβάλει οικονομικά και στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από εκεί και πέρα υπάρχει μια ομάδα στενών συνεργατών του ηγετικού δίδυμου της ΑΕΚ. Ο οικονομολόγος Γιώργος Μπέρκοβιτς, φίλος και συνεργάτης επί σειρά ετών του Μελισσανίδη, και συνδετικός κρίκος του Τίγρη με τους Κοτσάτο - Αλεξίου θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο, αν εκλεγεί βέβαια, στην επόμενη μέρα αφού θα συμβάλει στην οικονομική εξυγίανση και στο νοικοκύρεμα της Ερασιτεχνικής που είναι υπεραπαραίτητη. Ρόλο στο πάντρεμα έπαιξε και ο επιχειρηματίας Εδουάρδος Καρέρ. Ο κ. Χατζηπαντελής που είναι επίσης υποψήφιος εργάζεται επί σειρά ετών στον όμιλο "AEGEAN" αλλά εκτός από την σχέση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη θα είναι, αν εκλεγεί φυσικά, ουσιαστικά στο νέο Δ.Σ και εκπρόσωπος Ενωσίτη εφοπλιστή που θέλει να βοηθήσει εξωδιοικητικά την ΑΕΚ. Οικονομικά αναμένεται να βοηθήσει και ο κ. Βάσιος που επιστρέφει στα διοικητικά της ΑΕΚ αφού έχει υπάρξει χορηγός της ομάδας μπασκετ την πετυχημένη σαιζόν του Σπόρτινγκ και βέβαια μέλος του ΔΣ της Μάνας ΑΕΚ. Πείστηκε να επιστρέψει και να είναι υποψήφιος μετά από πρέσινγκ των Κοτσάτου και Αλεξίου. Το ίδιο συνέβη και με τον γιατρό κ. Δεληδελιώτη που επίσης είναι υποψήφιος και αναμένεται να βοηθήσει οικονομικά ενώ ο κ. Κώστας Μάρκου είναι προσωπική επιλογή του Μελισσανίδη και εκτός των άλλων θα έχεικαι την στήριξη των παλαιμάχων της ΑΕΚ. Ο Κώστας Ποτού που ήταν υποψήφιος με τον Τίγρη στις εκλογές του 2005 θα συνεχίσει το απίστευτα πετυχημένο έργο του στο τμήμα ξιφασκίας το οποίο ο ίδιος ίδρυσε πριν 18 χρόνια και το οδήγησε σε διακρίσεις ακόμη και σε παγκόσμιο επίπεδο. Επίσης ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Αλεξίου στο νομικό τμήμα της Ερασιτεχνικής Γιώργος Κατσαδήμας αναμένεται να είναι ο νέος γενικός αρχηγός της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Κάπως έτσι αναμέται να κυλήσουν τα πράγματα από αύριο στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ που μπαίνει στη νέα εποχή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα