«Αχόρταγη» για το μέλλον η Σερένα

11:38 9/6/2013 - Πηγή: AEK365

Περισσότερους τίτλους Grand Slam θέλει στο μέλλον η Σερένα Γουίλιαμς, μετά τον θρίαμβό της στο Ρολάν Γκαρός. Η Αμερικανίδα τενίστρια έφτασε τους 16 τίτλους και τόνισε πως οι στόχοι της παραμένουν υψηλοί.

Αρχικά, η Γουίλιμας δήλωσε: «Νιώθω πολύ άνετα. Απολαμβάνω κάθε στιγμή στο κορτ. Πάντα έλεγα ότι δεν έχω παίξει το καλύτερό μου τένις. Το έλεγα για χρόνια ότι μπορώ να πάω καλύτερα και ήθελα να φτάσω σε αυτό το σημείο. Ίσως αυτό προσπαθώ να κάνω τώρα. Η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός αυτή τη στιγμή, γιατί ποτέ δεν ήμουν

τόσο fit. Αισθάνομαι φοβερά, φαίνομαι πολύ καλά. Όταν κάποιος μου λέει ότι είναι 31, λέω είσαι μεγάλος. Και μετά σκέφτομαι ότι κι εγώ είμαι 31. Αλλά δεν το νιώθω καθόλου».

Σχετικά με τους τρεις άσους στο τελευταίο game του τελικού, η Αμερικανίδα δήλωσε: «Ειλικρινά, σε αυτό το σημείο του τελικού ήμουν πολύ νευρική. Ένιωσα ότι δεν μπορούσα να πάρω πόντους αλλιώς. Είπα στον εαυτό μου, Σερένα πρέπει να πετύχεις άσους, δεν έχεις άλλη επιλογή. Δεν θα μπορούσα να χτυπήσω με το forehand, το backhand ή να κάνω οτιδήποτε άλλο».

Επίσης, η Αμερικανίδα συμπλήρωσε: «Προσπαθώ να πάω απλά πιο ψηλά. Προσπαθούσα να κατακτήσω το Ρολάν Γκαρός, όχι να φτάσω το Νο.16. Νομίζω ότι ο Φαμπρίς Σαντόρο μου το είπε στο κορτ, το είχα ξεχάσει. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Σίγουρα θέλω να συνεχίσω το ταξίδι μου. Είτε σημαίνει ότι θα μείνω στα 16 ή είτε ότι θα πάρω περισσότερα, σίγουρα θέλω να συνεχίσω το ταξίδι και να κατακτήσω παραπάνω».

Τέλος, η Γουίλιαμς δήλωσε για το πότε σκοπεύει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση: «Φοβερή αντιστοιχία, εγώ και η Γκρέτα Γκάρμπο. Ευχαριστώ! Θέλω να σταματήσω στο peak μου. Αυτός είναι ο στόχος μου. Αλλά έχω φτάσει εκεί»;

Keywords
Τυχαία Θέματα