Έκλεισαν οι κάλπες!

11:38 9/6/2013 - Πηγή: AEK365

20.30: Οι κάλπες έκλεισαν και πλέον ξεκινάει η διαδικασία της καταμέτρησης. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα βγει γύρω στις 22.00 και κοντά στα μεσάνυχτα αναμένεται να γίνουν γνωστοί και οι «σταυροί» που πήρε κάθε υποψήφιος για το ΔΣ. Τα μέλη που προσήλθαν στις κάλπες ήταν τελικά 435.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των ομιλιών και εδώ και λίγα λεπτά (από τις 15.30 συγκεκριμένα) έχει ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας. Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα έγιναν στο ξενοδοχείο που διεξάγονται οι εκλογές

τις Ερασιτεχνικής από τις 12 το μεσημέρι, όταν και ξεκίνησε η εκλογική ημέρα. Θυμίζουμε ότι οι κάλπες κλείνουν στις 20.30 και κατόπιν θα βγει το αποτέλεσμα που τα πάντα δείχνουν ότι θα βγάλει νικητή την... ΑΕΚ, με τον συνδυασμό των Κοτσάτου - Αλεξίου που στηρίζει έμπρακτα και ουσιαστικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

15.40 Ξεκίνησε η διαδικασία της ψηφοφορίας

15.30 Στο ξενοδοχείο που διεξάγονται οι εκλογές βρίσκεται και ο Ανδρέας Δημητρέλος

15.05 Ολοκληρώθηκαν οι ομιλίες σε λίγο ξενικά η διαδικασία της ψηφοφορίας που θα κρατήσει ως τις 20.30

15.00 Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής κ. Κοτσάτος είπε αναλυτικά: «Αγαπητοί φίλοι, σύντροφοι και συναγωνιστές. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι: μιλούσα με ένα φίλο χθες που στα 18 μας τρέχαμε στα γήπεδα της Επαρχίας και μου είπε ότι "Θα γελάγαμε αν λέγαμε τότε ότι θα ηγηθείς στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ". Δεν είναι ακριβώς έτσι... Την "ΑΕΚ και τα μάτια σου" μου είπε η γιαγιά μου και ο παππούς μου. Δεν θα μιλήσω για γήπεδα, εξυγίανση και τα λοιπά σήμερα. Είναι δεδομένα. Η ΑΕΚ θα ξαναγίνει αυτοκρατόρισσα σε όλα τα αθλήματα, μαζί με τον κ. Μελισσανίδη. Δεν θα γίνει... αύριο αυτό. Αλλά θα γίνει. Σας ορκίζομαι ότι όσο αναπνέω και είναι αυτοί οι άνθρωποι δίπλα μας θα υπάρξει αναγέννηση. Θα βγούμε στους δρόμους, αλλά δεν είναι εύκολο. Θα γίνει όμως... Είχα γράψει κάποτε τους 69 στόχους της ζωής μου (γεννήθηκα το 1969). Τον τελευταίο στόχο που είχα βάλει, τον συζήτησα με τον κ. Μελισσανίδη πριν μία εβδομάδα. Του είπα "πρόεδρε τώρα που ξαναμπαίνεις στην ΑΕΚ, σου εύχομαι εκτός από τα νταμπλ στην Ελλάδα να πάρουμε και Ευρωπαϊκό τρόπαιο". Μου λέει "στο μπάσκετ είναι εύκολο. Στο ποδόσφαιρο θέλει πολλά λεφτά. Είναι δύσκολο να έχεις 200 - 300 εκατ. ευρώ μπάτζετ που χρειάζονται για να πάρεις Τσάμπιονς Λιγκ". Του είπα "πρόεδρε αυτός θα είναι ο στόχος. Να γίνουμε πρώτοι στην Ελλάδα και να πάρουμε ευρωπαϊκό". Δεν θα υπάρχει αναγέννηση χωρίς έναν άνθρωπο σαν τον Μελισσανίδη».

14.52 Συγκινημένη η Βασιλική Καραγιάννη πήρε το λόγο και είπε: «Μέσα στο μυαλό μας να έχουμε τους ανθρώπους του 1924 που με μεγάλο κόπο και με πολύ πιστεύω ίδρυσαν την ΑΕΚ. Σας παρακαλώ πολύ μην καταστρέφεται αυτή την ιδέα. Έχω δει ανθρώπους να κλαίνε για την ΑΕΚ. Σεβασμό στους 40 ανθρώπους που ίδρυσαν την ΑΕΚ. Δεν είναι εδώ ο κ. Μελισσανίδης. Ο φίλος και συμπαραστάτη του (σ.σ. Ασλανίδη) θέλω να του μεταφέρει αυτό το πράγμα: Καλωσήρθατε στην ΑΕΚ κ. Μελισσανίδη».

14.50 Ο υποψήφιος στις εκλογές και επιστήθιος φίλος του Δημήτρη Μελισσανίδη, Βαγγέλης Ασλανίδης είπε: "Πίστευα ερχόμενος εδώ ότι θα έβλεπα μία αλλαγή κλίματος. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλετε; Λέτε για χρέη. Είναι σα να γίνεται σεισμός. Εξηγείστε τι θέλετε ήρεμα και ωραία και προτείνετε. Δείτε τι θα γίνει στη νέα σελίδα και μετά κρίνετε. Για τα άλλα δύο ψηφοδέλτια: Τι θέλετε να γίνει άλλο; Είναι μία γκρίνια ασύλληπτα ανεξήγητη για την επόμενη σελίδα, αυτό που συμβαίνει. Το μόνο που θα φοβάστε είναι ένα: μη τυχόν δεν παρασυρθείτε από τον τεράστιο άνεμο που θα φυσήξει στην ομάδα μας και δεν θα είστε κι εσείς μαζί. Δεν έχω τίποτα μαζί σας... Ήρθα εδώ να πω άλλα πράγματα, αλλά τόση ώρα βλέπω γκρίνια, μιζέρια. Έρχεται ο Μελισσανίδης που περιμέναμε τόσα χρόνια. Έρχεται, με επικεφαλής τον κ. Κοτσάτο που δεν είναι άσχετος και ξέρει τι θα αντιμετωπίσει. Η Ερασιτεχνική έχει απαιτήσεις. Εμπρός λοιπόν να ανοίξουμε μια νέα σελίδα και όλοι να ακολουθήσουμε κοινή πορεία για να καταλήξουμε εκεί που πρέπει και να πάρουμε τίτλους που μας ανήκουν".

14.44 Με τη σειρά του ο Αλέξης Αλεξίου είπε: "Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ ανεξαρτήτως που αγωνίζεται, ανεξαρτήτως παικτών. Η νέα διοίκηση δεν κατεβαίνει ως... αλεξιπτωτίστρια ή ως ουρανοκατέβατη. Έρχεται για να αναλάβει το έργο που έτρεξαν τόσα χρόνια στην Ερασιτεχνική. Τη διοίκηση ORIGINAL, όπως την λέγαμε όλοι. Τα παιδιά προσπαθούσαν και πάντα έβρισκαν τρόπους να χρηματοδοτήσει τα τμήματα. Όλα τα τμήματα είχαν ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια. Όλα. Ενώ, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα άλλα τμήματα, τα θεωρητικά πιο μικρά. Εξάλλου όλα τα τμήματα της ΑΕΚ είναι... μεγάλα. Οι δηλώσεις και οι δεσμεύσεις είναι περιττές. Όλοι θα κριθούμε. Ένα πράγμα θα πω μόνο: Δεν θα παραπλανήσουμε ποτέ τον κόσμο, δεν θα πουλήσουμε ψεύτικη ελπίδα! Θα κυριαρχήσει η αλήθεια! Ο τρόπος διοίκησης πρέπει να είναι αυστηρός για να καταλάβουν όλοι ότι η ΑΕΚ θα επιστρέψει στην κορυφή με αυστηρότητα. Οι εποχές που κάποιοι μέσω της ΑΕΚ προσπαθούσαν να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους ματαιοδοξίες έχουν περάσει... Επίσης, θα ήθελα να πω ότι θα πρέπει να υπάρχουν συνδυασμοί στις εκλογές με προτάσεις. Δεν πρέπει να κρίνεις τι θα κάνει ο άλλος, αλλά με μελέτες, πράξεις και έργα να δείχνει τι μπορείς και τι θα κάνεις εσύ. Πρώτα υγεία και μετά αγωνιστικές επιτυχίες στην ομάδα μας. Αυτόν είναι ο δρόμος μας".

14.42 Ο Λαζόπουλος είπε: "Τα λόγια είναι περιττά. Πλέον με σοβαρότητα θα πάμε μπροστά. Το κυρίαρχο στοιχείο πρέπει να είναι η σοβαρότητα. Η παρουσία του Μελισσανίδη είναι δεδομένο ότι εμπνέει εμπιστοσύνη. Η παρουσία των Κοτσάτου - Αλεξίου εμπεριέχει και αυτή ασφάλεια. Η σωστή διαχείριση θα κυριαρχήσει. Αυτό που θα υποσχεθώ εγώ είναι ότι στα χρόνια που θα έρθουν θα περάσουμε δύσκολες στιγμές, αλλά πρέπει να παλέψουμε ψηλά στο κεφάλι. Στο τέλος όλοι θα βγείτε στους δρόμους να πανηγυρίζουμε νταμπλ".

14.33 Η Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Έφη Αποστολάκη βρίσκεται στο ξενοδοχείο"

14.30 Το λόγο πήρε ο Ανατολιωτάκης και θεωρεί πως ο ίδιος ήταν "αγκάθι" για τον Γρανίτσα, ενώ προσθέτει: "Είμαι ευτυχής που μπήκε μπροστά ο Μελισσανίδης. Δίνεται η ευκαιρία με τον Μελισσανίδη, του κ. Κοτσάτου ως προέδρου της Ερασιτεχνικής τα όνειρά μας να γίνουν πραγματικότητα. Είναι ώρα να ξεχάσουμε τις διαφωνίες μας"

14.24 Εκλέχθηκε η εφορευτική επιτροπή. Οι Κωλέττης και Μεζούλης προτάθηκαν την πλευρά Κοτσάτου. Ο Γεωργατζόγλου πρότεινε τον Φραγκίσκο Ιάκωβο και κανεναν ο Μανουσάκης.

14.21 Ο Μανουσάκης ολοκληρώνει την ομιλία του και ένας φίλος της ΑΕΚ του λέει: "Όλο λόγια και λόγια. Λεφτά έχεις; Αυτά λείπουν..."

14.15 Στο βήμα ο Χαρίδημος Μανουσάκης και έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του. Στα λόγια του τονίζει ότι "... ακούω για ενωτικό ψηφοδέλτιο, όμως και μόνο η παρουσία του Ανατολιωτάκη την αναιρεί. Το σημαντικότερο ζήτημα για τον σύλλογο είναι τα γήπεδα. Πρέπει όλα τα τμήματα να έχουν τους χώρους τους. Χαίρομαι γιατί βλέπω τα τελευταία χρόνια ότι υπάρχουν έσοδα από τις Ακαδημίες. Πρέπει να διασφαλιστεί βέβαια ότι θα έχουν στέγη τα ερασιτεχνικά τμήματα.

14.12 Τον λόγο πήρε ο Σταματιάδης ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: "Δυστυχώς η κατάσταση είναι τέτοια που η Ερασιτεχνική πρέπει να σηκώσει πλέον όλη την ΑΕΚ. Νομίζω ότι με τον κ. Μελισσανίδη και τη βοήθειά του θα έχουμε μία δυνατή Ερασιτεχνική"

14.00 Άρχισε εκ νέου η διαδικασία: Στο βήμα ο Κυριάκος Χήνας, θα υπάρξουν ακόμα κάποιες ομιλίες και κατόπιν θα ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας

13.34 Τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη είναι 517, εκ των οποίων αυτή την στιγμή στην Συνέλευση είναι 231.

13.05 Συζητήσεις στην αίθουσα σχετικά με τα χρέη της Ερασιτεχνικής

13.01 Οπαδοί φώναξαν "γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια", με τον Κώστα Νεστορίδη να δακρύζει...

12.55 Παρουσίαση των ψηφοδελτίων και κάποιες αποδοκιμασίες για τα δύο ψηφοδέλτια που είναι απέναντι από το "Ενωτικό" των Κοτσάτου - Αλεξίου, το οποίο τυγχάνουν πλήρης στήριξης

12.42 Στο χώρο βρίσκεται και ο Βαγγέλης Ασλανίδης

12.41 Ψηφίζετε η έγκριση ταμειακού υπολογισμού και ισολογισμού

12.40 Στο ξενοδοχείο βρίσκεται και η Βασιλική Καραγιάννη

12.29 Ο Παπαδημητρίου λέει για το γήπεδο: "Ελπίζουμε να γίνει πραγματικότητα το γήπεδο. Τόσο καιρό είχαμε προσπαθήσει αλλά δεν βρήκαμε κάποια ανταπόκριση. Ελπίζουμε τώρα με Αλεξίου - Κοτσάτο και έναν άνθρωπο με όραμα (σ.σ. Μελισσανίδης) να γίνει πραγματικότητα το όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων". Με τη σειρά του ο Κολλέτης τονίζει ότι, κάνοντας τον οικονομικό απολογισμό πως "τα έξοδα όλων των τμημάτων είναι περίπου 1 εκατ. ευρώ"

12.22 Ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κώστας Παπαδημητρίου κάνει έναν απολογισμό της θητείας της προηγούμενης ηγεσίας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ: "Σίγουρα υπήρξαν λάθη. Τώρα πρέπει να σταθούμε όλοι δίπλα στη νέα προσπάθεια. Από το 2008 όταν ανέλαβε η ORIGINAL έχουμε κάνει σημαντικά πράγματα, όσον αφορά τα αγωνιστικά. Το αντρικό βόλεϊ θα πρωταγωνιστήσει στην Α1. Στο γυναικείο βόλεϊ ήρθαν τίτλοι και θα μπορούσαμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα, αν δεν υπήρχαν ατυχίες και τραυματισμοί. Στο στίβο είχαμε μία πολύ καλή χρονιά και τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο. Για την Πυγμαχία θελω να πω συγχαρητήρια στον Κοενάκη που ανέλαβε Έφορος έχει φτιάξει τον δικό της χώρο στον Περισσό. Και η ποδηλασία έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει, ενώ και στο Σκάκι όλοι τρέχουμε γι' αυτό διαθέτοντας πολύ χρόνο. Ακόμα και στο πινκ - πονκ περιμένουμε μεγάλες επιτυχίες".

12.21 Αποθέωση για τον τεράστιο Νεστορίδη, ο οποίος πήρε το λόγο και είπε: "Μη φοβάστε τίποτα. Σε δύο χρόνια η ΑΕΚ θα παίζει Ευρώπη"! Όλοι σηκώθηκαν όρθιοι και τον χειροκρώτησαν

12.15 Στο χώρο βρίσκονται επίσης οι Νεστορίδης, Παπαδημητρίου, Κωλέττης οι οποίοι βρίσκονται στο πάνελ και η διαδικασία των εκλογών της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ είναι έτοιμη να ξεκινήσει.

12.03 Απόλυτα ομαλά εξελίσσονται τα πράγματα ως τώρα στο ξενοδοχείο

11.47 Άφιξη του νέου επενδυτή της ομάδας χάντμπολ Δημήτρη Λαζόπουλου, αλλά και του Μάκη Κασνακίδη

11.46 Στο χώρο φτάνει και ο Χαρίδημος Μανουσάκης ο οποίος έχει κατεβάσει μόνος του ψηφοδέλτιο

11:45 Σταδιακά συγκεντρώνεται ο κόσμος

11.32 Ο Κώστας Νεστορίδης φτάνει στο ξενοδοχείο που διεξάγονται οι εκλογές της Ερασιτεχνικής

11:20 Μια ώρα αργότερα, δηλαδή στις 12:00 θα ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία, αφού δεν υπήρξε απαρτία

11:08 Στο χώρο, όπου θα διεξαχθούν οι εκλογές βρίσκονται λιγότερα από 70 άτομα αυτή τη στιγμή

11:05 Καλησπέρα σας από το President μαζί θα παρακολουθήσουμε ζωντανά τις εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ

Keywords
Καλή Χρονιά, θελω να, σταυροι, εκλογες, ΑΕΚ, ελλαδα, σεισμος, νέα, ψηφοδελτια, μιζέρια, original, βγείτε, άφιξη, president, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, σεισμος τωρα, εκλογες 2012, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, η ζωη ειναι ωραια, βγείτε, αποστολακη, νικητη, βημα, γηπεδα, μπασκετ, ονειρα, ονειρο, υγεια, ωρα, αλεξιου, αναγεννηση, άφιξη, βοηθεια, βρισκεται, γινει, γινεται, γηπεδο, δεδομενο, δειτε, δηλωσεις, διοικηση, δειχνει, δρομος, ευκαιρια, ευκολο, αιθουσα, ευρω, ειπε, υπαρχει, εβδομαδα, εργα, εξοδα, εποχες, ερχεται, ζωης, ιδεα, υπηρχαν, ομιλια, ηρεμα, λαζοπουλος, λαθη, λεφτα, λογια, λογο, ματια, μιζέρια, μπορεις, μυαλο, ξενοδοχειο, ομαδα, παντα, οραμα, ουσιαστικα, παιδια, παμε, παρουσιαση, ποδοσφαιρο, πυγμαχια, σειρα, συγχαρητηρια, φτανει, χαντμπολ, αυστηρος, ασφαλεια, δημητρης, ετοιμη, φιλοι, ηρθα, κωστας, μπροστα, original, ορκιζομαι, president, θελω να, ξεκινησε, γιαγια
Τυχαία Θέματα