Η επιτροπή της Football League συναντήθηκε με ΕΠΟ, Super League

09:32 25/9/2014 - Πηγή: AEK365

Με βασικό θέμα συζήτησης τα προβλήματα του πρωταθλήματος, η επιτροπή της Football League, αποτελούμενη από τους Καλογιάννη, Στούπα, Παπαδόπουλο και Μονεμβασιώτη συναντήθηκε με παράγοντες της ΕΠΟ αλλά και της Super League.
Στη συνάντηση με τη Super League,

παρόντες ήταν ο πρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής, Δημήτρης Αγραφιώτης, ο γενικός διευθυντής Μιχάλης Αναγνώστου και ο νομικός Γιάννης Οικονομάκης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η επιτροπή της Football League ανέλυσε τα οικονομικά δεδομένα της Λίγκας και αποφασίστηκε ο Καλογιάννης με τον Παπαδόπουλο να βρεθούν στην επόμενη συνεδρίαση της Super League, στις 8 Οκτωβρίου, για να τοποθετηθούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας.
Η επιτροπή της Football League συναντήθηκε και με παράγοντες της ΕΠΟ και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο Γιώργο Σαρρή και τους Γιώργο Βούρβαχη και Παυσανία Παπανικολάου. Η Ομοσπονδία δεσμεύτηκε να κάνει ό,τι μπορεί για να μειωθούν τα έξοδα.
Η προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, δεν έγινε και σήμερα Πέμπτη αναμένεται συνάντηση της επιτροπής με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο.

Keywords
Τυχαία Θέματα