Λουίς Ενρίκε: Λύσεις και όχι δικαιολογίες

08:07 25/9/2014 - Πηγή: AEK365

Στο "Ροσαλέδα", η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 0-0 με τη Μάλαγα χάνοντας τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα με τον Λουίς Ενρίκε να αποδίδει τα εύσημα στον αντίπαλο και να σημειώνει πως αυτός και οι παίκτες του θα αναζητήσουν λύσεις για τη συνέχεια και όχι δικαιολογίες.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα όταν ρωτήθηκε για το αν θα γίνει αυτοκριτική, ο Ισπανός τεχνικός της Μπαρτσελόνα απάντησε: "Αυτοκριτική θα γίνει, αλλά στα αποδυτήρια. Αυτό γίνεται και όταν κερδίζουμε, φανταστείτε τι συμβαίνει όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλουμε. Υπάρχει

πολύς δρόμος ακόμη, αλλά θεωρώ πως είμαστε στον σωστό δρόμο και θα αναζητήσουμε λύσεις για τη συνέχεια, όχι δικαιολογίες. Κάθε τρεις μέρες έχουμε παιχνίδι, δεν είναι μηχανές οι ποδοσφαιριστές".
Ο Λουίς Ενρίκε είπε επίσης πως "το γεγονός ότι ο Μέσι ήταν καλά κλεισμένος πιστώνεται στη καλή δουλειά που έκανε η Μάλαγα. Είναι σαφές πως όσο περισσότερο συμμετέχει στο παιχνίδι μας, τόσο πιο επικίνδυνοι είμαστε. Για εμάς, ο Μέσι είναι το κλειδί και όσο περισσότερο τον βρίσκουμε τόσο πιο επικίνδυνοι γινόμαστε, το γεγονός πως δεν μπορούσαμε να τον βρούμε όπως θα θέλαμε πιστώνεται στην πολύ καλή δουλειά που έκανε ο αντίπαλος".

Keywords
Τυχαία Θέματα