Η επιστροφή του Ντιεγκίτο στη Νάπολη

17:43 25/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, στα χρόνια του οποίου οι Παρτενοπέι κατέκτησαν πρωταθλήματα, κύπελλα, Σούπερ Καπ και κύπελλο UEFA, προσγειώθηκε στη Ρώμη το μεσημέρι της Δευτέρας και από εκεί αναχώρησε για τη Νάπολι, όπου θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη και θα αναφερθεί στο θέμα με τη φοροδιαφυγή για την οποία κατηγορείται.

Ο Μαραντόνα, όπως είναι λογικό, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό στο αεροδρόμιο της Ρώμης όταν έγινε αντιληπτός, αστειεύτηκε με έναν που έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό του λέγοντας του «είσαι Γιουβεντίνος,

πρέπει να είμαστε αντίπαλοι» (ο οπαδός του είπε «ναι, αλλά εσύ ήσουν και θα είσαι πάντα ο κορυφαίος») και στη συνέχεια ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το ντέρμπι Νάπολι-Γιουβέντους που θα διεξαχθεί την Παρασκευή, λέγοντας: «Στα δικά μου χρόνια η Γιούβε είχε πάντα φόβο όταν έπρεπε να μας αντιμετωπίσει. Είναι μια σπουδαία ομάδα αλλά είναι και τυχερή. Θα δούμε τι θα γίνει...».

Από εκεί και πέρα, τόνισε πως «θα τα πούμε αναλυτικά και αύριο αλλά θέλω να πω ακόμη μία φορά ότι δεν είμαι φοροφυγάς. Εγώ στη Νάπολι έπαιζα ποδόσφαιρο, τα συμβόλαια τα υπέγραφαν άλλοι. Αυτοί που τα υπέγραφαν όμως είναι ελεύθεροι και μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι στην πόλη ενώ εγώ όχι. Δεν έκλεψα το ιταλικό κράτος, δε θέλω να κινδυνεύω με σύλληψη κάθε φορά που έρχομαι εδώ, θέλω να βρεθεί μία λύση και θα πούμε περισσότερα την Τρίτη».

O «Ντιεγκίτο» ξεκαθάρισε ότι θα αναχωρήσει βράδυ Τρίτης από Ιταλία και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει την Παρασκευή για να παρακολουθήσει από τις εξέδρες του «Σαν Πάολο» το ντέρμπι κορυφής!

Keywords
Τυχαία Θέματα