Σε θετικό κλίμα οι συναντήσεις

17:28 25/2/2013 - Πηγή: AEK365

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό είχε στη Λάρισα ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής.

Στο πλαίσιο αυτής οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό στην περιφέρεια της Θεσσαλίας. Η κουβέντα κινήθηκε σε τρεις άξονες, στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό των σταδίων Αλκαζάρ και Πανθεσσαλικό, στην διοργάνωση Πανελληνίων Πρωταθλημάτων στη Θεσσαλία και στην διεξαγωγή ενός αγώνα

δρόμου στην πόλη της Λάρισας.

Ο περιφερειάρχης δεσμεύθηκε να καλύψει το 50% του κόστους που απαιτείται για τον εξοπλισμό του Πανθεσσαλικού ένα στάδιο υψηλών προδιαγραφών στο οποίο υπάρχει πρόθεση από την ομοσπονδία να διοργανώσει αγώνες. Παράλληλα εκφράστηκε η πρόθεση από την περιφέρεια για στήριξη ενός Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Λάρισα, όσο και για τη διεξαγωγή στην πόλη της Λάρισας ενός αγώνα της σειράς "Fun Run". Η πλευρά της ομοσπονδίας είχε συνάντηση και με τον Δήμαρχο Βόλου Πάνο Σκοτινιώτη με βασικό θέμα το Πανθεσσαλικό, ο εξοπλισμός του και η πιθανότητα διοργάνωσης κάποιου αγώνα πανελλήνιας εμβέλειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα