Η διπρόσωπη ΑΕΚ και οι αντοχές της

09:25 20/11/2011 - Πηγή: AEK365

Παράλληλα, από τις φίλα προσκείμενες στην ΑΕΚ, εφημερίδες, τονίζονται οι σημαντικές νίκες που είχε ο σύλλογος, σε όλες τις υποχρεώσεις, κατά τη διάρκεια του Σαββάτου και ειδικότερα το "διπλό" του μπάσκετ στην Κρήτη, που βάζει τη Βασίλισσα σε τροχιά ανόδου.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

¨ΑΕΚΑΡΑ Παντού, σπουδαίες νίκες για το Δικέφαλο που πετά ψηλά ξανά", είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που τονίζει

τις επιτυχίες σε όλα τα σπορ, αλλά όπως είναι λογικό, εστιάζει στην ποδοσφαιρική ομάδα και τον αγώνα με τον Αστέρα.

"Με σούπερ ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ τελείωσε τον Αστέρα Τρίπολης και τον προκλητικό Βοσκάκη, κερδίζοντάς τους με 2-0, χάρη στα γκολ του Λυμπερόπουλου και του Λεονάρντο. Άριστες οι αλλαγές του Κωστένογλου, έπαιξε μετά από 3 χρόνια και άρεσε ο Ρίκκα".

Η εφημερίδα σχολιάζει και τις άδειες εξέδρες με τίτλο: "Λίγος κόσμος και ο Γκίκας", αποκαλύπτοντας ότι ο μόνος από τη μετοχική ομάδα του 2004, που έδωσε το παρών στο ΟΑΚΑ, ήταν ο Γκίκας Γκούμας, αλλά και ότι ο Στέλιος Μανωλάς εμφανίστηκε με δύο επιχειρηματίες, φίλους του, όπως τόνισε ο ίδιος.

"Για στόπερ πάει η ΑΕΚ", αναφέρει ακόμα η εφημερίδα, επιμένοντας ότι ο Κυργιάκος, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Έκρυψαν την μπάλα" είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, τονίζοντας ότι ο Κωστένογλου "κλείδωσε" το κέντρο με την επανεμφάνιση του Ρίκκα, που είχε τρία χρόνια να αγωνιστεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα. "Οι δύο εκτελεστές Λεονάρντο και Λυμπερόπουλος έπαιζαν μόνοι τους στο κακό α' ημίχρονο. Στην επανάληψη ο Κάρλος ήταν φοβερός, η ΑΕΚ μεταμορφώθηκε και κέρδισε τον Αστέρα 2-0".

"Τρένο οι πρωταθλητές", για τη νίκη στο χάντμπολ και "σε τροχιά ανόδου η Βασίλισσα, 90-89 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο".

GOAL NEWS

"Δύο πρόσωπα, τρεις βαθμοί", είναι η αναφορά στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας. "Ντόκτορ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ, η ΑΕΚ νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά δεν ικανοποίησε. Η Ένωση προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, αλλά έβγαλε το α' ημίχρονο χωρίς να γκαζώσει. Αξιοσημείωτη η μεταμόρφωσή της στο δεύτερο ημίχρονο, όπου και καθάρισε με άνεση το ματς. Ο Λύμπε και ο Λεονάρντο τα γκολ".

Στις σελίδες του ρεπορτάζ, φιλοξενούνται οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών και προαναγγέλονται εξελίξεις στα διοικητικά, από την εβδομάδα που αρχίζει.

SPORTDAY

"ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-0, γκολ από τους Λεονάρντο, Λύμπε και ομορφιές από τον Χοσέ Κάρλος", είναι η μικρή αναφορά στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας. Σ' αυτές του ρεπορτάζ, επισημαίνεται ότι η "ΑΕΚ δείχνει δόντια, παρά τα προβλήματά της", ενώ υπάρχουν οι δηλώσεις όλων των πρωταγωνιστών, μ' έμφαση στον Λεονάρντο, αλλά και στα εγκώμια των Τσιώλη και Κωστένογλου, για τους παίκτες της ΑΕΚ.

Σε ό,τι αφορά στις επι

Keywords
Τυχαία Θέματα