«Η δική μου ΑΕΚ» (ΦΩΤΟ)

11:06 7/3/2013 - Πηγή: AEK365

Όπως σε κάθε αγώνα δρόμου μεγάλων αποστάσεων, έτσι και τώρα, στην Ψάθα, στα Μέγαρα Αττικής, έτρεξε 100 χλμ ο φίλος ΑΕΚΤΖΗΣ, Γιώργος Ζαχαριάδης από την Πτολεμαϊδα Κοζάνης, τιμώντας πάντα τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας. Τον αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο 23/02/2013 διοργάνωσε ο σύλλογος Δρομέων Δυτικής Αττικής «ΑΠΟΛΛΩΝ». Αγώνας ο οποίος είναι το ξεκίνημα για να φτάσει στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, (Αθήνα-Σπάρτη 250 χλμ) ο οποίος διεξάγεται κάθε χρόνο τέλη Σεπτεμβρίου όπου και

πάλι θα προσπαθήσει με τα κιτρινόμαυρα να πάει από την Ακρόπολη Αθηνών στο άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη.
Όπως λέει ο ίδιος, το τρέξιμο σε μεγάλες αποστάσεις θέλει να έχεις ανήσυχο πνεύμα, να το λέει και να το θέλει η ψυχή η οποία δίνει το σύνθημα και η καρδιά υπακούει στις εντολές της, όταν τα πόδια κουραστούν, τα πόδια ψυχής ...πετούν!!!
Με σύντροφο την «τρέλα» για την ΑΕΚ, κάνει τις υπερβάσεις του και πάντα με τον δικέφαλο στο στήθος, τρέχει μόνος του στη ζέστη, στον ήλιο, στη βροχή, στο κρύο και στο χιόνι. Του αρκεί όταν τερματίζει να τυλίγεται με τη σημαία της ΑΕΚ και νοιώθει την ζεστασιά της!!! Με το όνομα ΤΕΜΟΝΑΕΚ (η δική μου ΑΕΚ) έχει οργώσει την Ελλάδα σκορπώντας το άρωμα ΑΕΚ!!!
Επόμενες συμμετοχές σε αγώνες μεγάλης απόστασης, ο "Δόλιχος" (Δελφοί - Ολυμπία 250 χλμ, 26-27-28/4), ενδιάμεσα ο Μαραθώνιος Θεσ/νίκης (21/4), ο "Ευχίδειος άθλος" (Δελφοί - Πλαταιές, 110 χλμ, 11/5), με τελικό αγώνα το "ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ" (Αθήνα - Σπάρτη, 250 χλμ, τέλος Σεπτεμβρίου).

Keywords
Τυχαία Θέματα