Η Μπάγερν δεν μένει ποτέ από βενζίνη

18:47 14/3/2015 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΚΟΛΩΝΙΑ: 0-0
Γήπεδο: Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ

Στο 0-0 κόλλησε η Ντόρτμουντ με την Κολωνία και πλέον η υπόθεση Ευρώπη δείχνει να δυσκολεύει.

Το ματς ήταν κακό σε γενικές γραμμές, με την Ντόρτμουντ να εμφανίζεται άχρωμη και να μην μπορεί να απειλήσει. Και στις μοναδικές καλές στιγμές της, ο Χορν ήταν εκεί και κράτησε το μηδέν για την Κολωνια.

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντενφέλερ, Κιρχ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτζερ, Κελ, Γκουντογκάν, Μκιταριάν (61' Μπλαστσικόφσκι), Ρόις, Καγκάβα (61' Καμπλ), Ομπαμεγιάνγκ (76' Ιμόμπιλε)

ΚΟΛΩΝΙΑ: Χορν, Ολκόφσκι, Μάροχ, Μαβρά, Χέκτορ, Φογκτ, Λέμαν, Πέστσκο (83' Σβέντο), Ρόις (90' Μπρέτσκο)ε, Ντέιβερσον (75' Οζάκο), Ούτζα

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 0-4
ΓΗΠΕΔΟ: WESER STADION
Στο δρόμο προς τη Βρέμη το πούλμαν της έμεινε από καύσιμα, αλλά μέσα στο γήπεδο η Μπάγερν Μονάχου έδειξε πως έχει πάντα γεμάτο το... ρεζερβουάρ και σε μια ακόμα μια παράσταση της επικράτησε 4-0 της Βέρντερ Βρέμης.
Οι νταμπλούχοι Γερμανίας συνέχισαν τη παράδοση που τους θέλει να μην χάνουν όταν σκοράρει ο Τόμας Μίλερ, 53 νίκες και 3 ισοπαλίες. Αφού πρώτα ο Βολφ απέκρουσε εντυπωσιακά τη κεφαλιά του Λεβαντόφσκι στο 13', στο 24' ήρθε το γκολ για τη Μπάγερν Μονάχου. Από πάσα του Πολωνού στράικερ, ο Μίλερ βγήκε τετ α τετ με τον Βολφ, ο τερματοφύλακας της Βέρντερ απέκρουσε, στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα έφτασε ξανά στον Μίλερ που με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 0-1.
Η Μπάγερν Μονάχου αγωνίστηκε χωρίς να έχει στη βασική της ενδεκάδα τους Νόιερ, Ριμπερί και Ρόμπεν, για πρώτη φορά από τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά αυτό δεν την δυσκόλεψε και στη τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου διπλασίασε τα τέρματα της με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Αλάμπα.
Στην επανάληψη, το παιχνίδι κινήθηκε σε χαμηλό τέμπο με τη Βέρντερ να χάνει τη πρώτη καλή της ευκαιρία στο 64' με τον Ρέινα να διώχνει προσπάθεια του Σέλκε. Στο επόμενο λεπτό, οι γηπεδούχοι δικαιούνται να φωνάζουν για πέναλτι που δεν τους δόθηκε σε ανατροπή του Σέλκε από τον Μπόατενγκ.
Ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα και ο Λεβαντόφσκι με δυο γκολ συμπλήρωσε το καρέ της Μπάγερν Μονάχου. Στο 76' η μπάλα έφτασε στα αριστερά στον Μίλερ, εκείνος "κρέμασε" τον Βολφ και ο Πολωνός με κεφαλιά σε κενή εστία έκανε το 0-3. Στις καθυστερήσεις Μίλερ και Λεβαντόφσκι συνεργάστηκαν και πάλι με τον τελευταίο να κάνει το 0-4 και να φτάνει τα 13 γκολ.
Η Μπάγερν συνεχίζει απτόητη τη πορεία της για ένα ακόμα πρωτάθλημα φτάνοντας τις επτά συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες επί της Βέρντερ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Βολφ, Γκεμπρέ Σελασιέ, Πρεντλ, Βέστεργκααρντ, Γκαρσία (82' Στέρνμπεργκ), Μπαργκφρέντε, Σέλκε, Φρίτζ, Γιουνούζοβιτς, Οζτουνάλι (63' Χαΐροβιτς), Μπάρτελς (90' Κροος)
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Ρέινα, Μπόατενγκ (82' Ντάντε), Μπενάτια, Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ, Ρόντε, Ραφίνια (84' Βάισερ), Μπερνάτ, Μίλερ, Γκέτσε (80' Λαμ), Λεβαντόφσκι

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΣΑΛΚΕ 2-2
ΓΗΠΕΔΟ: OLYMPIASTADION
Λίγες μέρες μετά τη μεγάλη νίκη στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", η Σάλκε επέστρεψε στις μέτριες εμφανίσεις, εντός συνόρων, καθώς πήρε το βαθμό κόντρα στη Χέρτα Βερολίνου με γκολ του Μάτιπ στις καθυστερήσεις.
Και στα δυο γκολ της Χέρτα Βερολίνου, ο τερματοφύλακας της Σάλκε, Βελενρόιτερ, φέρει ευθύνη. Στο 21' δεν μπλοκάρει σουτ του Στόκερ και ο Μπεν Χατίρα στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η Σάλκε ευτύχησε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 40' όταν ο Χούντελααρ βρήκε με τακουνάκι τον Λιρόι Σανέ και εκείνος από πλάγια θέση ξεπέρασε τον Μπρουκς και πλάσαρε ιδανικά τον Κραφτ για το 1-1.
Στην επανάληψη, ο Καλού από τα δεξιά σούταρε με το Βελενρόιτερ να διώχνει στο 55' και στο 81' οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ.
Ο Μπέερενς από τα δεξιά βγάζει τη σέντρα, ο Καλού στρώνει στον Στόκερ που σουτάρει, νέα ασθενής απόκρουση του Βελενρόιτερ και ο Χαραγκούσι που παραμόνευε πλάσαρε για το 2-1.
Στην αμέσως επόμενη φάση, η Σάλκε έχασε τεράστια ευκαιρία για να φτάσει στην ισοφάριση. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μάτιπ πάει για τη προβολή, όμως η μπάλα βρίσκει στη φτέρνα του και ο Κραφτ διώχνει προ του Χούντελααρ.
Τελικά, ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός εξιλεώθηκε στις καθυστερήσεις όταν σε σέντρα του Φουχς, ο Μάτιπ έπιασε τη κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το τελικό 2-2.
Χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του Ντι Ματέο να μπει στη πρώτη τετράδα.

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Κραφτ, Πεκαρίκ, Λάνγκαμπ, Μπρουκς, Πλάτενχαρντ, Σκιέλμπρεντ (77' Νιεμάιερ), Λούστενμπεργκερ (69' Χαραγκούσι), Μπέερενς, Μπεν Χατίρα (58' Σιγκέρσι), Στόκερ, Καλού
ΣΑΛΚΕ: Βελενρόιτερ, Χέβεντες, Μάτιπ, Νάστασιτς, Νοϊστάντερ, Μπαρνέτα, Χόγκερ, Μάιερ (57' Γκορέτζκα), Φουχς, Σανέ (79' Μπόατενγκ), Χούντελααρ

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΑΪΝΤΣ 0-2
ΓΗΠΕΔΟ: SGL ARENA
Στα... σκουπίδια πέταξε τη σπουδαία νίκη επί της Βόλφσμπουργκ η Άουγκσμπουργκ καθώς ηττήθηκε 2-0, μέσα στην έδρα της από τη Μάιντς. Η ανούσια κατοχή μπάλας των γηπεδούχων δεν απείλησε τους φιλοξενούμενους που άνοιξαν το σκορ στο 32'όταν από λάθος του Μπάιερ, ο Ντε Μπλάσις βρήκε τον Σίνζι Οκαζάκι που πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Χιτζ για το 0-1 και για το 10ο γκολ του στο πρωτάθλημα.
Μετά το γκολ, η Άουγκσμπουργκ προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα αλλά δεν τα κατάφερε στις προσπάθειες των Μπάιερ και Άλτιντοπ ενώ στην επανάληψη είχε και πάλι ανούσια κατοχή. Αφού στο 82' ο Μπομπαντίγια δεν ισοφάρισε, στο 89' η Μάιντς έφτασε και σε δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Για Κο σε φάση αντεπίθεσης. Σπουδαίο βήμα παραμονής για τη Μάιντς, έχασε έδαφος στη μάχη για έξοδο στην Ευρώπη η Άουγκσμπουργκ.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Χιτζ, Φέλνερ, Κάλσεν Μπράκερ, Κλαβάν, Μπάμπα, Μπάιερ, Μπομπαντίγια, Κορ (56' Χόμπιεργκ), Άλτιντοπ (78' Πάρκερ), Βέρνερ, Γουόν Γι (46' Καϊούμπι)
ΜΑΪΝΤΣ: Κάριους, Μπροσίνσκι, Μπούνγκερτ, Μπελ, Παρκ, Γκάις, Μπαουμγκάρτλινγκερ, Χόφμαν (21' Για Κο), Ντε Μπλάσις (63' Γιάρα), Μάλι (92' Σότο), Οκαζάκι

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ 3-0
ΓΗΠΕΔΟ: WIRSEL RHEIN NECKAR ARENA
Η Χόφενχαϊμ παίζοντας με παίκτη παραπάνω από το 19ο λεπτό έφτασε σε μια εύκολη επικράτηση με 3-0 κόντρα στο Αμβούργο. Οι φιλοξενούμενοι δικαίως παραπονιούνται για τη φάση που έκρινε το παιχνίδι. Ο Σίπλοκ της Χόφενχαϊμ είδε τον Ντρόμπνι να βγαίνει, έπεσε πάνω στο τερματοφύλακα του Αμβούργου και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και τη κόκκινη κάρτα στον πρώην παίκτη του Πανιωνίου.
Ο Πολάνσκι ευστόχησε από τα 11 βήματα κάνοντας το 1-0 ενώ ο Φόλαντ έχασε την ευκαιρία για ένα ακόμα γκολ στο 44'. Στην επανάληψη, η Χόφενχαϊμ μπήκε δυνατά, έχασε ευκαιρίες Σίπλοκ και Πολάνσκι και στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφερε να καθαρίσει το ματς. Στο 81' ο Πολωνός αμυντικός μέσος αξιοποίησε ασίστ του Σβέγκλερ για το 2-0, ο Πολάνσκι έφτασε τα τέσσερα γκολ στη Bundesliga, και στο 87' ο Σεμπάστιαν Ρούντι διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τη Χόφενχαϊμ που ελπίζει για Ευρώπη.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Μπεκ, Στρομπλ, Μπίκακιτς, Ρούντι, Σβέγκλερ, Πολάνσκι (88' Σαλίχοβιτς), Φόλαντ, Φιρμίνο (86' Σζαλάι), Σίπλοκ (79' Ελιουνούσι)
ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Ντρόμπνι, Ντικμάιερ, Κλέμπερ, Βέστερμαν (70' Κάτσαρ), Όστρολεκ (80' Χόλτμπι), Μπεχράμι, Γίρασεκ, Ιλίσεβιτς, Γουαϊντά (22' Άντλερ), Στίμπερ, Όλιτς

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ 4-0
ΓΗΠΕΔΟ: COMMERZBANK ARENA
Όνειρα Ευρώπης εξακολουθεί να κάνει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης που μετά την ήττα 4-2 από τη Κολωνία, επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 4-0 της Πάντερμπορν. Στο 25' από εκτέλεση φάουλ η Άιντραχτ είχε δοκάρι με τον Αλεξάντερ Μάιερ, αλλά ο πρώτος σκόρερ της ομάδας βρήκε στόχο στο 27' αξιοποιώντας σέντρα του Μαρκ Στεντέρα.
Στο 42' οι ρόλοι άλλαξαν με τον Μάιερ να σερβίρει και τον Στεντέρα να εκτελεί για το 2-0 της Άιντραχτ. Στην επανάληψη, τα πάντα τελείωσαν με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών όταν στο 55' ο Στέφαν Άιγκνερ έκανε το 3-0 και οκτώ λεπτά πριν το τέλος ο Νέλσον Βαλντέζ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για την Άιντραχτ. Η Πάντερμπορν βρίσκεται στη 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Τσάντλερ, Ζαμπράνο (80' Άντερσον), Μάντλουνγκ, Οσίπκα, Χασέμπε, Άιγκνερ, Ινούι, Στεντέρα (70' Φλουμ), Σεφέροβιτς (74' Νέλσον Βαλντέζ), Μάιερ
ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ: Κρούζε, Χάινλοθ, Στρόντιεκ, Χουνεμάιερ, Χάρτχερζ, Βράντσιτς, Μπάκαλορζ, Κοτς (58' Ρουπ), Μέχα, Κούτσκε (46' Λάκιτς), Σάγλικ (46' Κατσούνγκα)

Keywords
Τυχαία Θέματα