Γύρισε αγριεμένος ο Ρόουζ

10:08 21/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ντέρικ Ρόουζ έμεινε εκτός για πέντε παιχνίδια λόγω τραυματισμού αλλά με την επιστροφή του έδειξε έτοιμος και πιο αγριεμένος και με 23 πόντους οδήγησε τους Σικάγο Μπουλς στην νίκη επί των Ατλάντα Χοκς με 90-79. Οι Μπουλς προηγήθηκαν ακόμα και με 23 πόντους διαφορά αλλά προς το τέλος οι Χοκς έφτασαν κοντά στην ισοφάριση χάρη στον Τζανίρο Πάργκο που πέτυχε 19 πόντους έχοντας 5/8 τρίποντα.

Στο "Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν" οι φίλοι των Νιου Γιόρκ Νικς ήταν έτοιμοι να παρακολουθήσουν ακόμα ένα σόου από τον Τζέρεμι Λιν

μόνο που ο Ντερόν Ουίλιαμς είχε άλλα σχέδια και με 38 πόντους οδήγησε τους Νιου Τζέρσεϊ Νετς σε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 100-92. Ο Λιν είχε 21 πόντους, 9 ασίστ και 7 ριμπάουντ αλλά αυτή την φορά δεν αποδείχτηκαν αρκετά με τον Καρμέλο Άντονι να επιστρέφει από τραυματισμό και να σημειώνει μόλις 11 πόντους.

Τους 23.354 πόντους στην καριέρα του στο NBA έφτασε ο Ντιρκ Νοβίτσκι με τον Γερμανό σέντερ να πετυχαίνει 26 πόντους και να οδηγεί τους Ντάλας Μάβερικς στην νίκη επί των Μπόστον Σέλτικς με 89-73. Με την επίδοση του αυτή ο Νοβίτσκι βρίσκεται πλέον στο TOP-20 των κορυφαίων σκόρερ του NBA. Οι Σέλτικς είχαν να αντιμετωπίσουν, εκτός του Νοβίτσκι, και τις πολλές απουσίες καθώς πέρα από το τιμωρημένο Ρόντο και τους τραυματίες Γκαρνέτ και Μπας στην διάρκεια του παιχνιδιού αναγκάστηκαν να αγωνιστούν χωρίς τον Ο' Νιλ και τον Γουίλκοξ που τραυματίστηκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα