Σταματής: Πολύ δύσκολα τα πράγματα

09:22 21/2/2012 - Πηγή: AEK365

Την δύσκολη κατάσταση που περνάει η ΑΕΚ, σχολίασε με τις δηλώσεις του στην «ΩΡΑ των σπορ» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Σταύρος Σταματής. Ο πρώην μέσος ΤΟΥ «Δικέφαλου», πέρασε στους «κιτρινόμαυρους» τα πιο σημαντικά χρόνια της καριέρας του (σ. σ. φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ για επτά σεζόν, από το 1988 έως και το 1995), κατακτώντας συνολικά τέσσερα πρωταθλήματα (σ. σ. 1989-1992-1993-1994). Παρακολουθώντας σαν οπαδός πλέον, τις εξελίξεις της ομάδας, τους τελευταίους

μήνες, ο Σταύρος Σταματής υποστηρίζει ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα.
Με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με το αν θα υπογράψουν ή όχι οι παίκτες το χαρτί για την UEFA, είπε:

«Οι παίκτες έχουν και αυτοί υποχρεώσεις. Έχουν να πληρωθούν τόσο καιρό και δεν έχουν καμία επίσημη διαβεβαίωση ότι θα πάρουν τα δεδουλευμένα τους άμεσα. Είναι λογικό να είναι σε δύσκολη θέση. Το γεγονός ότι πήγε εκεί ο Δημητρέλος και τους μίλησε, δεν λέει κάτι, από την στιγμή που οι μέτοχοι δεν είναι ενημερωμένοι. Κανονικά έπρεπε να πάνε οι μέτοχοι που έχουν τα χρήματα και να τους παρουσιάσουν ένα πλάνο πληρωμών, για να ξέρουν και οι ποδοσφαιριστές πόσα θα πάρουν και πότε θα τα πάρουν. Δεν είναι μόνο η ΑΕΚ σε δύσκολη θέση αλλά και οι παίκτες».
Παράλληλα, αναφερόμενος στο σχέδιο Τροχανά, τόνισε: «Δεν έχει σημασία ότι σχέδιο και να γίνει, αν δεν μπουν τα χρήματα. Η αναβλητικότητα χρόνων, έχει φτάσει την ΑΕΚ σε οριακό σημείο και πλέον το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα σε λίγο χρονικό διάστημα. Κατά την γνώμη μου, είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν τα χρήματα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να πειστεί και η UEFA. Εδώ δεν είχαν 200.000 ευρώ για να κόψουν τα εισιτήρια. Τώρα είναι και στο χέρι της UEFA. Είναι πολύ δύσκολο το εγχείρημα. Δεν βλέπω να έχει κανείς ούτε την διάθεση, ούτε και την δυνατότητα να πληρώσει. Ο Δημητρέλος μπορεί να έχει πολύ καλή πρόθεση, αλλά δεν αυτός που μπορεί να πληρώσει. Το θέμα είναι οι μέτοχοι να κινηθούν. Εδώ και χρόνια, η ΑΕΚ είναι βαρέλι χωρίς πάτο και τώρα απλά φτάσαμε στο τέλος του χρόνου».
Σχετικά με την διπλή αναβολή του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, ο Σταύρος Σταματής τόνισε ότι ήταν ένα ντροπιαστικό γεγονός και αν μη τι άλλο, απαράδεκτο. Χαρακτηριστικά, ο παλαίμαχος άσος του «Δικέφαλου», υπογράμμισε τα ακόλουθα: «Είναι ντροπή να αναβάλλεται ένας αγώνας για τέτοιο λόγο. Απαράδεκτο να μην γίνεται ένα ματς, επειδή η ομάδα δεν είχε λεφτά για να κόψει εισιτήρια».

Keywords
Τυχαία Θέματα