Γραμμόζης: Μεγάλη μάχη για την παραμονή

09:52 14/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στις δυο αγωνιστικές που απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος, Κέρκυρα, Εργοτέλης και Skoda Ξάνθη θα δώσουν μάχη για να παραμείνουν στην κατηγορία όπως υποστήριξε ο Δημήτρης Γραμμόζης.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday" ο αρχηγός της Κέρκυρας τόνισε για την μάχη της παραμονής: "Έχω την αίσθηση ότι η ομάδα μου, ο Εργοτέλης και η Ξάνθη

θα δώσουν έως την τελευταία αγωνιστική μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού".
Στην συνέχεια ο Γραμμόζης μίλησε για
- Την νίκη επί του Ολυμπιακού: "Η αλήθεια είναι ότι παίζαμε όχι απλά ένα παιχνίδι που είχε τον χαρακτήρα του τελικού, αλλά πραγματικά την επιβίωση μας. Παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο. Τα παιδιά κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια σε όλη την διάρκεια του αγώνα, γνωρίζοντας ότι αντιμετωπίζουν τον πρωταθλητή Ολυμπιακό μέσα στην έδρα του. Το καλό είναι ότι δεν μας έπιασε φόβος, είχαμε ισχυρό κίνητρο και μπορέσαμε στο τέλος να φτάσουμε στην νίκη".
- Το αν το άγχος έπαιξε ρόλο σε κάποιες ήττες: "Νομίζω ότι οι περισσότεροι παίκτες δεν έχουν την ψυχολογία για να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις. Χρειάζεται θέληση, πάθος και τύχη. Είχαμε και αρκετές ατυχίες, όπως στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο οποίο θα μπορούσαμε να προηγηθούμε με 2-0 και να κάναμε την νίκη δική μας. Πιστεύω όμως ότι μας δόθηκαν αρκετές ευκαιρίες φέτος για να έχουμε περισσότερους βαθμούς, όπως στα παιχνίδια που χάσαμε με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη και τον Εργοτέλη στην Κρήτη".
- Το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον χώρο του ποδοσφαίρου όταν κρεμάσει τα παπούτσια του: "Βέβαια, έχω σκεφτεί τι θα κάνω. Θέλω να γίνω προπονητής. Θα επιστρέψω στην Γερμανία, γιατί η εκπαίδευση στους προπονητές είναι σε τοπ επίπεδο και θα κάνω τα πρώτα βήματα εκεί. Μετά δεν ξέρω, ίσως επιστρέψω στην Κέρκυρα ως προπονητής".
- Την διαφορετική ποδοσφαιρική κουλτούρα που έχει λόγω της εμπειρίας του στην Γερμανία: "Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα εδώ από ότι είναι στην Γερμανία. Εκεί έμαθα να παίζω ποδόσφαιρο σε πολύ διαφορετικές συνθήκες και εκεί έμαθα πώς να συμπεριφέρομαι τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Για παράδειγμα, ένα παιχνίδι με άσχημο αποτέλεσμα δεν με ρίχνει ψυχολογικά. Όταν τελειώσει ένας αγώνας με αρνητικό αποτέλεσμα, η απογοήτευση φεύγει ύστερα από δέκα λεπτά και το μυαλό πάει στον επόμενο αντίπαλο. Το ίδιο συμβαίνει και στις νίκες. Δεν μένουμε ποτέ στο παρόν. Κοιτάμε μπροστά και πώς πρέπει να βελτιωθούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα