Σαρκοζί: Είστε γελοίοι δεν παίρνω ντόπα

09:16 14/4/2012 - Πηγή: AEK365

Δυο Γάλλοι δημοσιογράφοι, ο Ντενί Ντεμονπιόν και ο Λοράν Λεζέ στο βιβλίο τους με τίτλο "Το τελευταίο ταμπού, οι αποκαλύψεις για την υγεία των προέδρων", ισχυρίζονται πως ο Γάλλος πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί παίρνει φάρμακα που δεν έχουν λάβει έγκριση για να κυκλοφορήσουν στην αγορά προκαλώντας την οργή του Σαρκοζί ο οποίος τους απάντησε σε σκληρή γλώσσα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό κανάλι i-tele,

ο Σαρκοζί τόνισε: "Είναι γελοίο, πρέπει να δώσουμε ένα φάρμακο για την διανοητική υγεία του δημοσιογράφου που έγραψε το βιβλίο. Το DHEA, το φάρμακο που φέρεται να παίρνω, δεν ξέρω καν τι είναι και επιπλέον απεχθάνομαι τα φάρμακα". Οι συγγραφείς στο βιβλίο τους αναρωτιούνται αν ο Γάλλος πρόεδρος παίρνει το DHEA, φάρμακο κατά της γήρανσης, ή το EPO, μια ουσία που λαμβάνουν οι αθλητές που ντοπάρονται".

Συνεργάτες του Γάλλου προέδρου αναφέρουν ότι "δίνουν στον πρόεδρο φάρμακα που δεν έχουν έγκριση αλλά του ξαναδίνουν την ηρεμία του" χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν ποια είναι αυτά τα φάρμακα. Ο ίδιος ο Σαρκοζί πάντως στην συνέντευξη του επεσήμανε: "Ξέρετε ποιο είναι το φάρμακο μου; Με γνωρίζετε, ξέρετε ποιο είναι: μια ώρα άθλησης κάθε μέρα, το πάθος για αυτό που κάνω και πολλή σοκολάτα".

Keywords
Τυχαία Θέματα