Γόντικας: Συνεχίζουμε έτσι

22:25 6/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γόντικας στις δηλώσεις του, αποχωρώντας από το ΟΑΚΑ μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ και τη νίκη του ΠΑΟ με 3-2 επί της ΑΕΚ.

Αφού αρχικά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εμφάνιση της ομάδας του, στην συνέχεια τόνισε πως οι «πράσινοι»

θα ρίξουν τις τιμές των εισιτηρίων, καθώς αναγνωρίζουν τα προβλήματα που υπάρχουν στα οικονομικά του κόσμου.

«Νομίζω πως ήταν εξαιρετικό παιχνίδι από εμάς. Όταν στο 55' προηγείσαι με 3-0 σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι δεν μπορείς να μην είσαι ευχαριστημένος. Θεωρώ πως θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη διαχείριση αλλά σημασία έχει η νίκη», ήταν τα πρώτα λόγια του Γόντικα.

Για το αν προβληματίστηκε από την εικόνα μετά το 3-0: «Δεν μας προβλημάτισε η εικόνα γιατί είχαμε και στο δεύτερο τρεις πολύ καλές ευκαιρίες. Συνεχίζουμε έτσι».

Για το τι κρατάει από το ντέρμπι: «Κρατάμε την εικόνα που ήρθε μετά και το ματς με τον ΠΑΟΚ και φυσικά τους τρεις βαθμούς».

Για τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο: «Είχε πολύ κόσμο μετά από καιρό και αυτό είναι ευχάριστο. Ελπίζουμε ο κόσμος να ευχαριστήθηκε το παιχνίδι που ήταν γεμάτο. Θα ρυθμίσουμε και το θέμα των εισιτηρίων γιατί κατανοούμε τα προβλήματα που υπάρχουν. Θα φροντίσουμε οι τιμές να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα