Γλίτωσε την «μπαλωθιά» στο 94'

19:24 2/11/2013 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE 10η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρα)


Στο 53ο λεπτό και με το σκορ στο 1-1 ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς περνά στο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ στην θέση του Νίνη και στο 94' κερδίζει φάουλ και το εκτελεί ο ίδιος στέλνοντας την μπάλα στα

δίχτυα λυτρώνοντας την ομάδα του που πήρε την νίκη με 2-1.
Το ματς
Από τα πρώτα λεπτά ο ΠΑΟΚ πίεζε για το γκολ αλλά στο 13' ο Εργοτέλης ήταν αυτός που προηγήθηκε όταν σε αντεπίθεση ο Μπουχαλάκης βγάζει πάσα με εξωτερικό φάλτσο για τον Βερπακόφσκις, για πρώτη φορά βασικός, ο οποίος με διαγώνιο σουτ κάνει το 0-1 "παγώνοντας" την Τούμπα.
Η καλύτερη στιγμή του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος καταγράφεται στο 25ο λεπτό όταν το πολύ καλό σουτ του Λούκας έδιωξε εξαιρετικά ο Αθανασίου.
Στο ίδιο τέμπο και το δεύτερο μέρος με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο της μπάλας αλλά να μην μπορούν να διασπάσουν την άμυνα του Εργοτέλη. Τελικά στο 64ο λεπτό έπειτα από όμορφη εκτέλεση φάουλ του Λίνο, ο Κώστας Κατσουράνης με κεφαλιά ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ κάνοντας το 1-1.
Οι γηπεδούχοι πίεζαν ακόμα περισσότερο για το δεύτερο γκολ αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έφτασαν μια ανάσα από το 1-2 όταν ο Χακόμπο έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Πελέ στο 71'. Ο Εργοτέλης μετά το 80' έπαιζε με τρεις πίσω στην άμυνα αλλά είχε ακόμα μια ευκαιρία για να φύγει με το "διπλό" από την Τούμπα στις καθυστερήσεις με τον Χαντί, πάλι έδιωξε ο Χακόμπο, και έτσι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βούκιτς λύτρωσε τον ΠΑΟΚ που πλέον ισοβαθμεί στην κορυφή με τον Ολυμπιακό και ελπίζει σε γκέλα της ομάδας του λιμανιού στο ντέρμπι της Λεωφόρου.
ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Λίνο, Κίτσιου, Κατσικάς, Βίτορ, Κατσουράνης, Λάζαρ, Νίνης (53' Βούκιτς), Στοχ, Λούκας, Σαλπιγγίδης (75' Νέτσιντ)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Ρέντζας, Κοιλιάρας, Μεχία, Γιοβάνοβιτς, Πελέ, Καρντόσο (69' Κοροζώνης), Μπουχαλάκης (81' Σαρρής), Χαντί, Βερπακόφσκις (74' Ρομάνο), Διαμαντάκος

Keywords
Τυχαία Θέματα