Με την ψυχή στο στόμα…

18:53 2/11/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΕΒΙΛΛΗ- ΘΕΛΤΑ: 0-1
Γήπεδο: Σάντεθ Πιθχουάν

Σπουδαίο διπλό μέσα στην έδρα της Σεβίλλης πέτυχε η Θέλτα που επικράτησε με 1-0 στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Το γκολ για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε πέτυχε στο 47ο λεπτό ο Άλεξ Λόπεθ που εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Σεβίλλης, του Μπέτο.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η 3η νίκη της Θέλτα στην Ανδαλουσία την

εφετινή σεζόν καθώς είχαν προηγηθεί οι επιτυχίες κόντρα στην Μπέτις και την Θέλτα.

Από την άλλη μεριά, η Σεβίλλη μετά τα επτά γκολ που δέχτηκε μεσοβδόμαδα από την Ρεάλ Μαδρίτης, απόψε δέχτηκε ακόμα ένα... χαστούκι και πλέον πλησιάζει επικίνδυνα τις τελευταίες θέσεις.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Φιγκέιρας, Παρέχα, Καρίκο, Μορένο, Ράκιτιτς, Μ' Μπία (72' Τροχόφσκι), Χαϊρο (58' Περότι), Βιτόλο, Γκαμεϊρό, Μπάκα (46' Κριστόφορο)

ΘΕΛΤΑ: Γιοέλ, Μάγιο, Καμπράλ, Φοντάς, Τόνι, Φερνάντεθ, Ουμπίνα, Αλεξ Λόπεθ (82' Ορεγιάνα), Σάντι Μίνα (64' Ραφίνια), Τσαρλς, Νολίτο (92' Βίλα)

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ- ΡΕΑΛΜΑΔΡΙΤΗΣ: 2-3
Γήπεδο: Βαγιέκας

Η Ρεάλ βρέθηκε να νικά με 3-0 αλλά το τελικό 3-2 την αφήνει και ικανοποιημένη αν αναλογιστεί κανείς τις ευκαιρίες που είχε η Ράγιο, διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι δικαίως για γκολ που τους ακυρώθηκε στ πρώτο μέρος.

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στ 3ο λεπτό. Ο Μόντριτς άνοιξε αριστερά στον Ρονάλντο, ο οποίος πέρασε τον Γκάλβες σαν σταματημένο και με υπέροχο πλασέ νίκησε τον Ρουμπέν. Στο 5' ο Λόπεθ είπε όχι σε σουτ του Σαούλ, ενώ στο 15΄το σουτ του Γκάλβες έφυε λίγο άουτ. Στο 28ο λεπτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ, γκολ του Φαλκέ, ο οποίος όμως καλυπτόταν πεντακάθαρα από τρεις παίκτες της «βασίλισσας» κι έτσι στο 30' η Ρεάλ πέτυχε και το 2-0. Ο Μπέιλ έκανε όμορδη ενέργεια και σέντρα από δεξιά και ο Μπενζεμά εξ επαφής με κεφαλιά νίκησε τον Ρουμπέν. Στο 45+1' η κεφαλιά του Ρονάλντο πέρασε λίγο άουτ.

Στο 49ο λεπτό ο Ρονάλντο με το 2ο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3-0, αλλά στο 53' ο Βιέρα με πέναλτι μείωσε σε 3-2. Η Ράγιο μείωσε κι άλλο με νέο πέναλτι του Βιέρα στο 55' κι ενώ στο 56'είχε δοκάρι με τον Λαριβέι. Στο 66ο λεπτό ο Λόπεθ βρήκε λίγο την μπάλα μετά από σουτ του Μπουένο και την έστειλε στο δοκάρι, ενώ στο 69΄το σουτ τ0υ άσου των γηπεδούχων

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Ρουμπέν, Νάτσο, Αρμπίγια (50' Αρμπίγια), Γκάλβες, Τίτο, Τρασόρας, Σαούλ, Αντριάν (41' Μπουένο), Φαλκέ (69' Εμπάρμπα), Μπανγκουρά, Βιέρα.

ΡΕΑΛ: Λόπεθ, Καρβαχάλ (59' Αρμπελόα), Ράμος, Κοεντράο (44' Μαρσέλο), Πέπε, Μόντριτς, Αλόνσο (46' Ιγιαραμένδι), Ντι Μαρία, Μπενζεμά, Μπέιλ, Ρονάλντο.

ΑΛΜΕΡΙΑ- ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: 1-0
Γήπεδο: Εστάντιο ντε λος Χουέγος Μεντιτερανέος

Ανάσα πήρε η Αλμερία που επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Βαγιαδολίδ.

Στο 6ο λεπτό το σουτ του Έμπερτ έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 39' ο Σούσο τροφοδότησε τον Ροδρί που με σουτ άνοιξε το σκορ για την Αλμερία.

Στο 64ο λεπτό ο Μαρίνιο μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Βέρθα, ενώ στο 70' σταμάτησε εντυπωσιακά τον Αζεέζ. Η Βαγιαδολίδ έχασε τον Έμπρτ με κόκκινη κάρτα στο 75ο λεπτό κι έτσι δεν μπόρεσε να αντιδράσει στη συνέχεια.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Εστεμπάν, Νέλσον, Ντουμπαρμπιέ, Τρουχίγιο, Σοριάνο (61' Τέμπαρ), Βέρθα, Αζέεζ, Βιδάλ, Σούσο (73' Μπαρμπόσα), Ροδρί (84' Όσκαρ)

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μαρίνιο, Ρουέδα, Ρουκάβινα, Βαλιέντε, Πένια, Έμπερτ, Άλβαρο Ρούμπιο, Λάρσον (79' Οσόριο), Ομάρ (66' Ράμα), Ρόσι (55' Σάστρε), Γκέρα.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ- ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 5-0
Γήπεδο: Ανοέτα

Εύκολη νίκη με 5-0 για τη Σοσιεδάδ επί της Οσασούνα, με τους Βάσκους να σκοράρουν τρία γκολ με κεφαλιές.

Οι δύο ομάδες πήραν μπρος μετά από το 30ο λεπτό και στο 31' το πλασέ του Ινίγκο Μαρτίνεθ έφυγε λίγο άουτ, αλλά στο 33' μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ανσοτέγι με όμορφη κεφαλιά, έβαλε μπροστά στο σκορ τη Σοσιεδάδ.

Οι Βάσκοι μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και στο 48' μετά από κόρνερ ο Ινίγκο Μαρτίνεθ με νέα κεφαλιά έκανε το 2-0. Η Οσασούνα έχασε και τον Λοτίες με κόκκινη κάρτα και στο 56' μετά από νέο κόρνερ, ο Φερνάντεθ έχασε την μπάλα και ο Γκρισμάν με ακόμη μια κεφαλιά, έκανε το 3-0. Δύο λεπτά μετά ο Κάστρο βρέθηκε μόνος με τον Φερνάντεθ, αλλά πλάσαρε λίγο άουτ, αλά στο 81' ο άσος της Σοσιεδάδ πέρασε από δεξιά τον γκολκίπερ της Οσασούνα κι έκανε το 4-0 με διαγώνιο πλασέ. Το τελικό 5-0 έκανεο Σεφέροβιτς με πλασέ σε κενή εστία στο 87ο λεπτό.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Άνχελ, Ι.Μαρτίνεθ, Ανσοτέγι, Κ.Μαρτίνεθ, Ελουστόνδο, Πάρδο, Κάστρο, Γκρισμά (72' Σεφέροβιτς), Θουρουτούθα (63' Πριέτο), Βέλα (72' Αγιρέτσε).

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντεθ, Όιερ, Λοτίες, Αρίμπας (61' Πουνιάλ), Νταμιά, Λόλο, Σίλβα, Ντε Λας Κουέβας, Σεχούδο (51' Φλάνιο), Τόρες, Ριέρα (76' Ομβού).

Keywords
Τυχαία Θέματα