Γκουαρντιόλα: Παρέλαβα μια πολύ δυνατή μηχανή

08:08 26/3/2014 - Πηγή: AEK365

Η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε 3-1 την Χέρτα Βερολίνου κατακτώντας και μαθηματικά το 23ο πρωτάθλημα της ιστορίας της με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να απονέμει τα εύσημα στον προκάτοχο του, Γιούπ Χάινκες, λέγοντας πως παρέλαβε μια πολύ δυνατή μηχανή που βελτίωσε ακόμα περισσότερο ενώ δεν έκρυψε πως δεν περίμενε τέτοια επιτυχία.
Σε δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Πεπ Γκουαρντιόλα, τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό που πετύχαμε,

προσθέσαμε ακόμα έναν τίτλο στην ιστορία του συλλόγου και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Κάναμε μια τρομερή σεζόν και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους. Το πρωτάθλημα είναι το παν για εμάς. Στο Κύπελλο, με 5-6 νίκες μπορείς να φτάσεις στον τελικό. Εδώ, όμως, πρέπει να δουλεύεις κάθε μέρα, κάθε αγωνιστική, να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος κάθε στιγμή και μόνο έτσι θα φτάσεις στον στόχο σου.
Πέρσι, η ομάδα είχε κάνει πολύ καλή δουλειά με τον Χάινκες. Εγώ παρέλαβα μια πολύ δυνατή... μηχανή, η οποία φέτος κατάφερε μέσα από σκληρή δουλειά, να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Πάντα όταν ξεκινάς κάτι, έχεις ελπίδες πως όλα θα πάνε καλά. Παρόλα αυτά, δεν περίμενα τόσο μεγάλη επιτυχία!
Τους πρώτους 4 με 5 μήνες, είχαμε πολλά προβλήματα, είχαμε τραυματισμούς και δεν αποδίδαμε τα αναμενόμενα. Ευτυχώς, είχαμε τόσο συσσωρευμένη ποιότητα στο ρόστερ, που μας έβγαλε ασπροπρόσωπους. Καταφέραμε να είμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι και τελικά να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο στο οποίο είμαστε τώρα. Σήμερα θα το γιορτάσουμε, θα φάμε όλοι μαζί και νομίζω τα πανηγύρια θα συνεχιστούν και αύριο. Θα είναι δυο μέρες χαράς και απόλαυσης. Μετά θα επιστρέψουμε στην δουλειά και θα συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια που έρχονται".

Keywords
Τυχαία Θέματα