Preview 31ης αγωνιστικής

03:53 26/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΒΕΡΟΙΑ - SKODA ΞΑΝΘΗ 15:00 NS2

Βέροια και Ξάνθη ανοίγουν την αυλαία της 31ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο ειδικά μετά και την τελευταία ήττα από τον Λεβαδειακό και θέλουν τη νίκη για να συνεχίζουν

να ελπίζουν. Εκτός έμεινε ο Μπεν Μοχάμεντ, που αποβλήθηκε στη Λιβαδειά και ο τιμωρημένος Μπάρμπα.
Η Ξάνθη πάλι θέλει να συνεχίσει με τρίποντο και είναι έτοιμη να πάρει το διπλό για βαθμολογική ανάσα.Ο Κομεσίδης στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε θέτοντας εαυτόν εκτός πλάνων του προπονητή του

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Βέροια: Καντιμοίρης, Αναστασόπουλος, Βέρτζος, Σισοκό, Τζιμογιάννης, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Γεωργιάδης, Τραπ, Ζεζίνιο, Όστοϊτς, Παυλίδης, Κομόλοφ, Ντόγος, Καλτσάς, Μπαργκάν, Γκονσάλβες, Μάνος και Μεληκιώτης.

Ξάνθη: Τσέμα, Κυριακίδης, Παΐτο, Χοσέμι, Μπέρτος, Γούτας, Παπαδιώτης, Τσαμούρης, Βασιλακάκης, Ντε Γκούζμαν, Μάνταλος, Μαρίν, Τριάδης, Μπαρέττας, Κάλβο, Σουάρεζ, Νάκας, Σολάρι, Ράνος, Σολτάνι.


ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 15:00 NS3

Ο Πλατανιάς υποδέχεται στα Χανιά τον Λεβαδειακό για την 31η αγωνιστική με στόχο να πάρει το τρίποντο και να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση, στην οποία ισοβαθμεί με τη Βέροια.
Ενώ, ο Λεβαδειακός είναι έτοιμος για το διπλό που θα τον ανεβάσει κι άλλοι στον πίνακα της βαθμολογίας και θα τον κάνει να συνεχίσει θετικά στο Πρωτάθλημα.
Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Πλατανιάς: Αγκιλέρα, Βλαχοδήμος, Γιαχία, Γιωργαλλίδης, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Θέρα, Ινκούμ, Καζναφέρης, Κατάι, Μενδρινός, Μπέλιτς, Ντεντάκης, Περιστερίδης, Σιαλμάς, Σιώπης, Σούκιας, Τέτε, Τόρες, Φαΐσκα, Φερνάντες.

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Νικολακάκης, Κώτσιος, Μάγκας, Γεωργίου, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Πετράζι, Ροτζέριο, Βαρέλα, Κονέ, Μιλοσάβλιεβ, Βούκσεβιτς, Μάντζιος, Γιάντσης και Ορτέγκα.

ΑΡΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 17:15 NS3


Ο.. καταδικασμένος Άρης υποδέχεται στο Κλ. Βικελίδης τον Εργοτέλη για την 31η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι κίτρινοι, μετά και την τελευταία ήττα είδαν την Β Εθνική να δεδομένη και πλέον θέλουν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό. Εντός αποστολής είναι οι Μπακασέτας, Μπουγαΐδης, αλλά και ο νεαρός Λεμονής.
Από την άλλη, ο Εργοτέλης θα αγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.Ο Κούμπικ έμεινε εκτός, ενώ αντιθέτως οι Πίτσος και Ρομάνο που εξέτισαν τις ποινές τους θα αγωνιστούν κανονικά απέναντι στους Θεσσαλονικείς.


Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Άρης: Γουναρίδης, Αγγελούδης, Βανγκέλι, Βλάχος, Γιαννίτσης, Καμινιώτης, Καραγκούνης, Κουσίδης, Λεμονής, Μανιάς, Μπακασέτας, Μπουγαΐδης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας και Τσουμάνης.

Εργοτέλης: Αθανασίου, Στοΐκοβιτς, Σαρρής, Μεχία, Τζανακάκης, Αντελέγιε, Ρέντζας, Πίτσος, Κοντέ, Ιμπραΐμ, Κοζορώνης, Καρντόσο, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Χαντί, Αναστασάκος, Διαμαντάκος, Μπαντιμπανγκά, Μονακέλο.

Ο.Φ.Η. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 17:15 NS2

Στην Κρήτη ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ατρόμητο για την 31η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι Κρητικοί θέλουν να παλέψουν για ένα θετικό εντός έδρας αποτέλεσμα.
Ο Σα Πίντο άφησε τον Περογαμβράκη εκτός αποστολής, όπως και τον τραυματία Λαμπρόπουλο και τον τιμωρημένο Μπανούση. Εκτός πλάνων βρίσκονται και οι Βερόν, Φαζός, Γιαγκιόζης, Δασκαλάκης, Μονιάκης και Δαμιανάκης.
Ενώ, ο Ατρόμητος είναι έτοιμος να συνεχίσει με νίκη στο Πρωτάθλημα. Ο Παράσχος δεν θα έχει στην διάθεσή του μόνο τους τιμωρημένους Παπαδόπουλο και Πίτου.


Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Φερναντέζ, Μπούρμπος, Στάθης, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μπαρέϊρο, Κάλαϊτζιτς, Ντουντού, Μακρής, Νούνιες, Φραγκουλάκης, Κυζιρίδης, Κουτσιανικούλης, Ζε, Παπάζογλου, Ροβίθης και Σίσιτς.

Ατρόμητος: Τσέναμο, Σηφάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Αρκούδας, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Μπρίτο, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Ούμπιντες, Θεολόγου, Κιβρακίδης, Γεωργίου, Φάμπιο, Γιαννούλης, Φωτάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 17:15 NS4

Πανιώνιος και Παναιτωλικός κοντράρονται στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να κλειδώσουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Μοναδικός «πονοκέφαλος» για τον Νίκο Αναστόπουλο είναι ο Αυλωνίτης που αποβλήθηκε στο ματς με την Ξάνθη και θα εκτίσει ποινή.
Ο Παναιτωλικός πάλι θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να φύγει με το διπλό από την Αθήνα και να επιστρέψει στις νίκες.
Προβλήματα ιδιαίτερα δεν αντιμετωπίζει ο Μάκης Χάβος, εκτός από τον Τζούνιορ, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Πόι.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Πανιώνιος: Ανέστης, Παπαδόπουλος, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Κούρος, Ζαχαράκης, Παναγιωτούδης, Παντίδος, Λάσνικ, Μπούζας, Κολοβός, Αραβίδης, Γιάννου, Καμπάνταης, Πάνος, Σταυροθανασόπουλος, Ντούνης, Μητρόπουλος.

Παναιτωλικός: Μπικέι, Μπούντιμιρ, Καμαρά, Γκάλο, Γοδόι, Ανέν, Καλί, Μαρτίνες, Πόι, Κούσας, Κουτρομάνος, Μπακάκης, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Πασάς, Σφακιανάκης, Στεφανάκος και Ράφαελ.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 NS3

Στην Τρίπολη ο Αστέρας υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 31η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι αν και γνωρίζουν την δύσκολη αποστολή τους είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.Στα πλάνα του Στάικου Βεργέτη μπήκε ο Λούι, με τον Ρουμάνο αμυντικό τελικά να μένει εκτός αποστολής, όπως ο τιμωρημένος λόγω καρτών Κοντοές αλλά και ο Κάφα.
Ο Ολυμπιακός πάλι θέλει να συνεχίσει με νίκη και διπλό στο Πρωτάθλημα, μετά και τη νίκη επί του Εργοτέλη.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Αστέρας: Μπαντής, Ερνάντεζ, Λούι, Τσαμπούρης, Κυριακόπουλος, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Σέτι, Εντο, Μουνάφο, Ουσέρο, Βάλντο, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Χουάνμα και Καράσκο.

ΟΣΦΠ: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Τόρες, Πελέ, Βέργος, Κάμπελ, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Σέποβιτς, Γιάνκοβιτς, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Σαλίνο, Σάμαρης και Βαλντέζ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 19:30 NS2

Παναθηναϊκός και Καλλονή κλείνουν την αυλαία για το πρώτο πιάτο της 31ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» προέρχονται από νίκη και θέλουν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς. Ο Πέτριτς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στα πλάνα του Αναστασίου.
Η Καλλονή πάλι μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ με 1-0 θέλει να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αλλά γνωρίζει πως έχει δύσκολο έργο. Α πόντες από το παιχνίδι της Λεωφόρου θα είναι οι Περόνε, Λεοζίνιο και Μαρσέλο που έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσουν ποινές, καθώς και οι Ζος, Αναστασιάδης και Γιορέντε που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΟ: Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Γιαννιτσάνη, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Καλλονή: Σιδεράκης, Χογκ, Ποντάνι, Ζακουανί, Φαρία, Κεϊτά, Φουρλάνος, Γκαρσία, Καλτσάς, Μανούσος, Γιαζιτζόγλου, Χωριανόπουλος, Νιαμπούγιου, Καζάκης, Σιλιγαρδάκης, Βαλιός, Γάλας και Ναούμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα