Πρόγνωση καιρού Τετάρτης, 26 Μαρτίου

07:05 26/3/2014 - Πηγή: Bam

Ανοιξιάτικη λιακάδα αλλά και ψύχρα! Λίγα σύννεφα την Τετάρτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας, τα οποία θα είναι πυκνότερα στα βορειοδυτικά και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει την Τετάρτη ο καιρός, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, με τοπικές βροχές, χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά και καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά.

Αττική

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής μέχρι

το απόγευμα. Άνεμοι νότιοι-νοτιοδυτικοί 4-5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγα σύννεφα παροδικά αυξημένα με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες, με βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι νοτιοανατολικοί 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι νότιοι-νοτιοδυτικοί 4-6 Μποφόρ, που σταδιακά θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα