Γκολ ο ΠΑΣ, δοκάρια ο Άρης

19:07 16/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 26η αγωνιστική

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΡΗΣ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ζωσιμάδες

Ο Άρης "σημάδευε" τα δοκάρια και ο ΠΑΣ σκόραρε με την ομάδα των Ιωαννίνων να επικρατεί με 2-0 και τους "κίτρινους" να παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλά στο

ματς και απείλησαν στο 6' με κεφαλιά του Λίλα. Στο επόμενο λεπτό ο Γεωγίου έκανε το σουτ και ο Διούδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Ο Άρης κέρδισε στο 10ο λεπτό φάουλ σε καλή θέση με τον Αγκάνθο να στέλνει την μπάλα στο στο δεξί δοκάρι του Μπαμπανιώτη. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε με τον ΠΑΣ να "χτυπά" στο 24' όταν ο Ίλιτς εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία της άμυνας των "κιτρίνων" και έκανε το 1-0. Ο Τζημόπουλος στο 34' έπιασε την κεφαλιά ανενόχλητος αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Έξι λεπτά μετά ο Αγκάνθο έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα και πάλι στο δοκάρι. Στην αντεπίθεση ο Γεωργίου δεν κατάφερε με σουτ να νικήσει τον Διούδη.

Στην πρώτη αξιόλογη φάση του δεύτερου μέρους ο ΠΑΣ πέτυχε και δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα στο 64' ο Ντε Βινσέντι έκοψε την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Κοροβέσης από κοντά έκανε το 2-0. Σο 71' ο Γιαννιώτας εκτέλεσε φάουλ με τον Μπαμπανιώτης να διώχνει δύσκολα. Δέκα λεπτά μετά ο επιθετικός του Άρη μετά το διώξιμο του Μπαμπανιώτη έστειλε την μπάλα στο δοκάρι το οποίο ήταν το τρίτο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ.Χρηστόπουλος): Μπαμπανιώτης, Πάντος, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Λίλα, Γεωργίου, Ντε Βινσέντι (85'Βίλα), Κοροβέσης, Ίλιτς (90'Κεϊτά).

ΑΡΗΣ (Σ.Παπαδόπουλος): Διούδης, Καζναφέρης, Ζαραδούκας, Παπαζαχαρίας, Ηρακλής (72'Αγγελούδης), Οικονομόπουλος, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος (86'Νταμαρλής), Τριανταφυλλάκος (57'Σουνάς), Αγκάνθο.

Keywords
Τυχαία Θέματα