Γκολ και διάρκεια ψάχνει η ΑΕΚ

00:08 23/11/2013 - Πηγή: AEK365

Αν το ζητούμενο για τη φετινή χρονιά είναι η ΑΕΚ να παρουσιάζεται βελτιωμένη από παιχνίδι σε παιχνίδι και να πετυχαίνει όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ, προκειμένου να κρατάει «ζεστό» τον κόσμο της, τότε σε έναν βαθμό το έχει ήδη πετύχει μέχρι στιγμής. Η «σφαλιάρα» της Καλλιθέας από το Περιστέρι, μάλλον σε καλό βγήκε στην Ενωση,

που από τότε και μέχρι το ματς Κυπέλλου με τον ΑΟΑΝ, που πέτυχε την ευρύτερη νίκη, οι ποδοσφαιριστές του Τραϊανού Δέλλα παρουσιάζονται ολοένα και καλύτεροι. Ωστόσο, ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος, αφού κανείς δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από ένα καλό 20λεπτο ή ένα καλό ημίχρονο. Πρώτος ο Δέλλας ήταν που το τόνισε αυτό. Για αυτό και στο σημερινό ματς με τον Ηλυσιακό στόχος είναι τα πολλά γκολ, η ακόμα πιο βελτιωμένη εικόνα της ομάδας και παράλληλα η μεγαλύτερη διάρκεια στο ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Για να το πετύχει αυτό ο προπονητής της ΑΕΚ, επανέφερε άμεσα το 4-2-3-1 και άφησε προς στιγμή στην άκρη τους... πειραματισμούς. Ταυτόχρονα, φαίνεται να διατηρεί τον Μπρούνο Τσιρίλο στο βασικό σχήμα, ενώ επιστρέφει σε αυτό και ο Βαγγέλης Πλατέλλας. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να καθίσει ο Βούρας, δεξιά στην άμυνα θα παίξει ο Αργυρίου, αριστερά ο Πεταυράκης, με τους Σταθάκη και Τσιρίλο να είναι οι δύο στόπερ. Μπροστά τους οι Κορδέρο και Γεωργέας, με τον Ανάκογλου πίσω από τον Ντ' Ακόλ και τους Πόποβιτς-Πλατέλλα στα άκρα της επίθεσης, αριστερά και δεξιά, αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα