Γκέντσογλου: Δεν ξέρω αν ήταν θέμα δόλου ή ανικανότητας

10:30 5/12/2014 - Πηγή: AEK365

Στον Εργοτέλη φωνάζουν, δικαιολογημένα, για τη φάση του τελευταίου λεπτού όταν ο Αμπάρκιολης υπέδειξε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ ο οποίος κέρδισε 1-0. Ο Σάββας Γκέντσογλου ήταν έξαλλος και αναρωτιόταν αν επρόκειτο για δόλο ή για ανικανότητα του διαιτητή.
Σε δηλώσεις του ο μέσος του Εργοτέλη, Σάββας Γκέντσογλου, τόνισε: "Θ είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που θα μιλήσω για τη διαιτησία. Με αυτά που βλέπω στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν ξέρω αν ήταν θέμα δόλου ή ανικανότητας.
Σήμερα αυτός ο

άνθρωπος (σ.σ. ο Αμπάρκιολης) δεν σεβάστηκε την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών. Μπορώ να δεχτώ πως σήμερα αδικήθηκε ο Εργοτέλης, αλλά αύριο μπορεί να είναι ο ΟΦΗ ή οποιαδήποτε ομάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτό το πράγμα. Θέλω να πιστεύω πως είναι θέμα ανικανότητας. Αυτό το πράγμα με τα οφσάιντ που δόθηκαν με τον παίκτη να ξεκινά τρία μέτρα από πίσω και με το πέναλτι. Παίχτηκε ένα όμορφο παιχνίδι, αλλά κρίθηκε με αυτό το πέναλτι στο τέλος υπέρ του ΟΦΗ. Αδικηθήκαμε εμείς, την άλλη φορά ίσως αδικηθεί ο ΟΦΗ".
Πλέον, ο Εργοτέλης βρίσκεται στη προτελευταία θέση, με τον Σάββα Γκεντσογλου να δηλώνει: "Η προσωπική μου άποψη είναι πως δεν αξίζουμε αυτή τη θέση. Για να βρισκόμαστε εκεί, όμως, σίγουρα δεν κάνουμε κάτι σωστά. Πολλές φορές βγαίνουμε στην επίθεση άναρχα και δεν αμυνόμαστε σωστά. Για μένα, είναι θέμα ισορροπίας. Αν βρούμε καλύτερη ισορροπία, θα δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα