Υπάρχει θέμα με Τζαβέλλα και Αναστασιάδη

10:22 5/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ήταν τραυματίας και δεν συμμετείχε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο διεθνής αμυντικός επισκέφτηκε ένα δικό του γιατρό στην Αθήνα.
Η κίνηση του ποδοσφαιριστή δεν άρεσε στον Άγγελο Αναστασιάδη και στη χθεσινή προπόνηση οι δυο άντρες διαφώνησαν μπροστά σε όλη την ομάδα με την παρεξήγηση

να λαμβάνει διαστάσεις.
Για το θέμα ενημερώθηκε ο τεχνικός διευθυντής, Ζήσης Βρύζας με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ να ξεκαθαρίζει πως "τους κανόνες τους βάζει ο προπονητής".
Μέσα στην ημέρα, ο Τζαβέλλας θα συναντηθεί με τον Βρύζα και αν δεν βρεθεί λύση τότε ο παίκτης θα τεθεί στο "ψυγείο".
Την ενόχληση του, ο Άγγελος Αναστασιάδης φρόντισε να τη δείξει και στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού, καθώς όταν ρωτήθηκε για το θέμα του Τζαβέλλα, απάντησε ως εξής: "Ο Τζαβέλλας βγήκε αλλαγή στο προηγούμενο παιχνίδι. Ζήτησε άδεια να έρθει να δει τον προσωπικό του γιατρό. Και αυτός δεν έκανε τίποτα. Όπως και ο γιατρός του Ρατς. Ο δικός μας γιατρός τα κάνει όλα. Έχουμε το καλύτερο ιατρικό τιμ και όχι μόνο είμαστε σίγουροι 100% για τους γιατρούς μας, αλλά έρχονται και από άλλες ομάδες να τον επισκεφτούν. Ο Τζαβέλλας έμεινε έξω γιατί δεν ήταν έτοιμος. Αν είναι έτοιμος για την Ξάνθη, θα το δούμε. Εγώ αυτή τη στιγμή τον καλύπτω πλήρως. Πρέπει να ευχαριστούμε τον γιατρό από το πρωί ως το βράδυ. Έκανε 50 εγχειρήσεις το μήνα και τώρα κάνει 5 και από τον ΠΑΟΚ πληρώνεται όσο κάνει μια εγχείρηση. Πρέπει να τον ευχαριστήσουμε, όχι να τον κυνηγάμε. Χάνει χρήμα, χάνει χρόνο και τον κυνηγάμε; Οι συνεργάτες μου είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει και θα το δείτε στο τέλος".

Keywords
Τυχαία Θέματα