«Ευλογία να έχουμε τον Μέσι»

08:27 1/3/2012 - Πηγή: AEK365

Το πρώτο του χατ-τρικ με την φανέλα της Εθνικής Αργεντινής σημείωσε ο Λιονέλ Μέσι στο 3-1 επί της Ελβετίας με τον Αλεχάντρο Σαμπέγια να υποστηρίζει πως είναι ευλογία για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να έχει τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα στην σύνθεση της.

Σε συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αργεντινής τόνισε: "Στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αν και δεν πέτυχε γκολ, ήταν το σημείο αναφοράς του επιθετικού παιχνιδιού της ομάδας. Είναι ευλογία να τον έχουμε

στην ομάδα μας, θα πρέπει όλοι να τον προσέχουμε. Ο Μέσι παίζει πάντα καλά. Τελευταία έχει εξαιρετικές εμφανίσεις με την εθνική ομάδα".
Για την εμφάνιση της Αργεντινής, ο Σαμπέγια δήλωσε: "Σε γενικές γραμμές, είμαι πολύ ικανοποιημένος με την εμφάνιση. Στην επίθεση, είμαι πολύ χαρούμενος κάναμε μια πολύ σταθερή δουλειά. Στην άμυνα δεν υποφέραμε τόσο. Ο Ζαμπαλέτα ήταν σταθερός, ο Φερνάντεζ έπαιξε πολύ καλά και η προσπάθεια του Γκαράι ήταν εξαιρετική. Όσο για τον Καμπανάρο, είχε καιρό να παίξει ως δεξί μπακ αλλά θέλαμε να τον δοκιμάσουμε σε αυτή την θέση και ήταν σταθερός".

Keywords
Τυχαία Θέματα