Γκατούζο: Άτομο θέλει να βάλει 1 εκ. στον ΟΦΗ

11:19 5/12/2014 - Πηγή: AEK365

Το ιταλικό ενδιαφέρον για επένδυση στον ΟΦΗ επιβεβαίωσε ο Τζενάρο Γκατούζο ο οποίος υποστήριξε πως υπάρχει άτομο που είναι διατεθειμένος να βάλει 1 εκατομμύριο ευρώ στην κρητική ομάδα ενώ μίλησε και για το δικό του ρόλο στην υπόθεση.
Μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη, ο Ιταλός προπονητής του ΟΦΗ, Τζενάρο Γκατούζο, δήλωσε: "Υπάρχει ένα άτομο που θέλει να βάλει 1 εκατομμύριο ευρώ

στην ομάδα. Όταν όλα θα είναι έτοιμα, θα μιλήσουμε για το πρόγραμμα και για τα χρήματα. Αν τα νούμερα του χρέους είναι αυτά που έχουμε πει μέχρι σήμερα το πρωί, μπορεί να προχωρήσει".
Σε ερώτηση για το ποιος θα είναι ο δικός του ρόλος, ο Γκατούζο απάντησε ως εξής: "Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι δεν έχω συμμετοχή. Ο ρόλος μου θα είναι μάλλον να είμαι προπονητής στην ομάδα. Δεν θα αλλάξει τίποτε. Ένα πλάνο ώστε σε 3-5 χρόνια να μην υπάρχει πρόβλημα. Να γίνει μια δουλειά ώστε αυτή η ομάδα να περπατάει με τα δικά της πόδια".
Ο Γκατούζο μίλησε και για το σημείο στο οποίο βρίσκονται οι συζητήσεις: "Το σημαντικό είναι η συμφωνία να μείνει ως έχει. Όταν τελειώσει, θα πούμε περισσότερα. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία μέχρι οι δικηγόροι να δώσουν το πράσινο φως. Εσείς ξέρετε πόσο χρέος υπάρχει στην ομάδα; Οι επαγγελματίες θα καθίσουν να βγάλουν ένα πρόγραμμα, για να σωθεί το πλάνο".

Keywords
Τυχαία Θέματα